3 tilbage på lager. Leveret på 4-6 hverdage
Slow cookere & trykkogere fra Russell Hobbs
Nem professionel madlavning
Med Russell Hobbs Sous Vide og Slow Cooker i én lader vi dig opleve det bedste ved madlavning! Nu har du friheden til at lave mad på tre forskellige måder, alle med det samme produkt. Hvorfor ikke invitere familie og venner på slow cooking, der fremhæver smagen fra alle ingredienser og gør kødet mørt og velsmagende.
Giv hverdagen luksus ved at tilberede en saftig kylling og få den perfekte indvendige temperatur ved hjælp af præcisionstermometeret eller ved hjælp af sous-viden og opnå den rigtige indvendige temperatur på din oksefilet eller laks.
Russell Hobbs Sous Vide & Slow Cooker hjælper dig med at tilberede maden korrekt inden madlavning, og når du kommet i gang, passer det hele sig selv, hvilket giver dig tid til at lave noget andet.
3 måder at lave mad på
Sous Vide - Nu kan du få perfekt indvendig temperatur på din oksefilet, laks, grøntsager osv. Alt bliver saftigere, smagene bevares og forstærkes ved hjælp af sous viden.
Sådan fungerer det
1. Sæt Sous Vide-stativet i den keramiske beholder.
2. Tilsæt derefter varmt vand, og fyld beholderen til det halve.
3. Tryk på Sous Vide, og juster den til den ønskede temperatur.
4. Læg mad i ziplock-poser eller vakuumpakket i vakuumposer.
Det, du har brug for at tilberede, skal være forseglet, så der ikke kommer vand ind, når det lægges i vandbadet. Sænk langsomt det ned, du vil tilberede, i sous vide-stativet.
5. Placer låget og indsæt præcisionstermometeret på det angivne sted i låget.
6. Tryk på START for at starte tilberedningen.
Klassisk simremad - Klar til brug som en klassisk gryderet
Vil du lave en gryderet eller 8 timers pulled pork? Bare tilføj dine ingredienser, indstil den ønskede indstilling, og du er klar til at lave noget andet, slow cookeren gør jobbet for dig!
Steg - Uanset om du laver kylling eller et stykke kød, sikrer præcisionstermometeret, at det tilberedes perfekt og er saftigt og mørt
Brug beskrivelsen i informationshæftet, og start med at indstille den varme, du har brug for. Sæt præcisionstermometeret i dit stykke kød, og kig efter den type kød, du skal tilberede. Det digitale display viser derefter kødets aktuelle temperatur. Når kødet har nået den forudindstillede temperatur, opretholder Sous Vide Slow Cooker denne temperatur og holder tilberedningen på et optimalt niveau, mens det digitale display viser, hvor længe kødet er blevet tilberedt.
Funktioner
- Sous Vide og Slow Cooker i én
- Integreret håndtag som giver konsekvent vandregulering
- Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.
Varenummer: 1597510
Share your favorites!
Bilder taggade med #ellos på Instagram.