Gryder & kasseroller fra Russell Hobbs

Med denne Slow Cooker fra Russell Hobbs kan du ikke bare nyde udsøgt hjemmelavet mad, men også give den dit personlige præg. Den unikt designede gryde gør det muligt for dig at give en lille hilsen til familien, eller hvorfor ikke skrive navnet ned på den madret du vil servere for gæsterne, kun fantasien sætter grænsen! Med 3,5 liters kapacitet kan du tilberede 4 store portioner smagfuld mad, uden at du behøver at overvåge madlavningen. Fra saftigt kød eller vegetariske retter til krydrede karryretter eller chili.

At lave din frokost eller middag i en slow cooker er den perfekte måde at tilberede mad uden stress og desuden bevarer du alle de udsøgte smage.

Matsort overflade med tavle
Servér dit måltid på en anderledes måde! Uanset om du skriver små hilsener, eller om du tegner et kunstværk, kan du nu skabe dit eget design på din Slow cooker. Der er to kridt med i pakken, så du kan skabe noget med samme!

- 3 varmeindstillinger
- Du kan nemt justere temperaturen, så den passer til dit tidsskema. Det gør du ved at sætte kontrollen på din slow cooker på lav eller høj. Har du en rygende frisk middag klar, men ingen gæster? Sæt din slow cooker på varmholdning og spis når det passer dig!

Nemt overblik
Glaslåget gør at du nemt kan kigge til dit udsøgte måltid og desuden let kontrollere, hvordan det går med madlavningen uden at løfte låget og slippe varme ud.

Nem rengøring
- Nu behøver du ikke længere at tænke på, at du skal gøre den ren i hånden! Den keramiske gryde kan nemt tages af og vaskes i opvaskemaskine. En slow cooker er det perfekte hjælperedskab i køkkenet til at tilberede udsøgt mad, uden at du skal anstrenge dig ret meget. Forbered middagen om morgenen og lad din gryde stå og småsimre, mens du bruger din tid på noget andet. Varmholdningsfunktionen sørger for at dit måltid holder sig rygende frisk, indtil du er klar til at spise.

Funktioner:
- 3,5 liters kapacitet. 4 portioner
- 3 varmeindstillinger
- Glaslåg
- Aftagelig keramisk gryde
- Gummierede fødder giver stabilitet
- 2 kridt medfølger
- 200 watt

Varenummer: 1509519

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere