Russell Hobbs Miniovn 26090-56 Express Mini

Super Shop
Lige nu har vi sat prisen ned på dette produkt. Gælder varer mærket med SUPER SHOP.
Gør et kup!

Happy Shopping //ellos

719 DKK 899 DKK -20% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Bordkomfurer & ovne fra Russell Hobbs

Med Russell Hobbs Express Mini Oven kan du tilberede masser af forskellige måltider og snacks hurtigere og mere effektivt end i din traditionelle ovn

Miniovnen er kompakt i størrelsen men har stor kapacitet på 12,6 l, hvilket betyder at du kan lave alt fra en hel kylling, 6 skiver ristet brød og tilmed en stor pizza. Den har fem indstillinger: varmluftteknologi, grill, bage, ristning og varmholdning -
så du kan nyde alsidig madlavning. Du kan lave alt fra bagte grøntsager til store pizzaer og tilmed ristet brød. Det bedste af det hele er, at den har en 4x hurtigere opvarmning end en traditionel ovn*, så du kan lave din livret hurtigere.

Den cirkulerende konvektionsluftstrøm garanterer hurtig og jævn madlavning for et perfekt resultat hver gang, og så er den 2,5x hurtigere end en traditionel ovn**, så dine ristede brød er klar på under 4 minutter. Med 63,1% energibesparelse*** sparer du både tid og energi.

Med varmluftsteknologien anvendes varm luft med høj intensitet så du kan tilberede mad med kun en smule eller slet ingen olie.

Miniovnen indeholder rist til pommes frites, bageplade og en rist samt tre forskellige positioner i ovnen afhængigt af, hvilken type mad du tilbereder. En praktisk 60 minutters timer giver dig optimal kontrol og lader dig vide, når maden er klar. Den eksterne krummebakke under ovnen kan tages ud for nem rengøring.

Produktfunktioner:
1500W konvektionsteknologi
varmluftsteknologi
Stor kapacitet på 12,6 l
22,8 l volumen
Alsidighed - 5 indstillinger: varmluft,
grill, bagning, ristet brød og varmholdning
Bageplade, rist samt pommes frites-rist
3 positioner til riste/plader for optimal fleksibilitet
60 minutters timer for maksimal kontrol
Ekstern krummebakke for nem rengøring
Ydre kabinet i rustfrit stål
Glasrude

Varenummer: 1625075

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere