Russell Hobbs Kaffemaskine Retro Sort - Bolig & indretning - Ellos.dk
Kurv
Russell Hobbs

Kaffemaskine Retro Sort

599DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Russell Hobbs Retro Classic Noir Coffee Maker er et must i en kaffeelskers køkken. Udover et flot retrodesign har kaffemaskinen en mængde avancerede funktioner, for at give dig en bedre oplevelse og for at forbedre smagen af kaffen. Kaffemaskinen bruger en avanceret teknik for at vandet skal spredes over en større overflade i filtret, hvilket betyder at der følger mere smag med ned i kanden*. Uanset om du foretrækker en intensiv eller en mild smag, så brygger denne maskine kaffen nøjagtig, som du ønsker den. Varmholdningsfunktionen betyder også, at din anden eller tredje kop vil være lige så varm som den første. Måleren i retrodesign er ikke bare en flot detalje, men fortæller også, hvor længe det varer inden kaffen er klar. Efter brygningen er overstået, viser måleren hvor længe kaffen kan drikkes uden at den mister smag eller bliver bitter. Funktionen pause og hold er til dig, der vil have en kop, men ikke orker at vente på at al kaffen er færdigbrygget og den reducerer spild og dryp. For nemhedens skyld medfølger et praktisk kaffemål i pakken. Kaffemålet sikrer, at du bruger den korrekte mængde kaffe til mængden af kopper du vil brygge. - Kaffemaskine af rustfrit stål med flotte retrodetaljer - Måler som viser brygningsprocessen og tid på varmholdning - Avanceret teknik med vandspredning for forbedret temperatur og kaffesmag* - Glaskande med 1.25 liters kapacitet - Brygger op til 10 store kopper - Kaffemål medfølger - Genanvendeligt, aftageligt kaffefilter - Funktion til pause og hold - Vandniveau-indikator

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »