Blendere fra Russell Hobbs

Nu er det nemmere end nogensinde før at få gode madvaner takket være den fantastiske Russell Hobbs NutriBoost. Den laver hurtigt og nemt smoothies, suppe, sauce og lækre, nærende drikke uden at de værdifulde vitaminer går tabt.
Dit helbred, dit udseende og dit velbefindende forbedres, når du hver dag indtager de rigtige næringsstoffer. NutriBoost er det perfekte produkt til mennesker, som vil som udnytte flere friske råvarer i kosten uden at det skal være mere besværligt.

Dette avancerede apparat sørger for at den gode smag og vitaminerne fra frugt og grøntsager havner i din drik. Den har også en kniv som er velegnet til at rive ost, male kaffebønner og til at hakke nødder.
Den leveres med 5 beholdere - 3 store og 2 små - så der er en til alle familiens medlemmer. Desuden flere forskellige låg til både opbevaring og servering. Der medfølger et shaker-låg med hul, som egner sig til ost, chokolade og krydderier, samt et rejselåg med drikketud og lukning.

Med alle disse anvendelsesmuligheder bliver dette alsidige apparat et uvurderligt redskab for den sundhedsbevidste familie.

Spec:
- Sæt med 15 dele, indeholder:
- 1 x 700W baseenhed i børstet rustfrit stål
- 3 x 700 ml store beholdere
- 2 x 350 ml små beholdere
- 1 x kniv med 4 blade
- 1 blad med tænder
- 3 x faste låg
- 1 x rejselåg med drikketud
- 1 x shaker-låg med hul
- 2 x ringe til kopperne
- Alle dele kan vaskes i opvaskemaskine (dog ikke baseenheden)

Varenummer: 1553276

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere