Russell Hobbs 3 in 1 Deep Fill Snack Maker 24540-56

499 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 4-6 hverdage

Toast- & vaffeljern fra Russell Hobbs

Russell Hobbs sandwichtoaster med udskiftelige plader 24540-56

Dette 3-i-1 toaster er en alsidig hjælp i køkkenet
De tre aftagelige plader til belgiske vafler, varme sandwich og grill er nemme at skifte imellem, når familien har lyst til forskellige ting. Uanset om du vil nyde vafler med friske bær, grille sprød bacon til morgenmaden eller lave varme sandwich med klassisk ost og skinkefyld, er ingen udfordring for stor for Russell Hobbs 3-i-1 toaster.

Plader til ekstra meget fyld
Takket være de ekstra dybe plader kan du tilføje et par ekstra skiver ost eller hvorfor ikke en håndfuld hakkede svampe, perfekt når din appetit er på sit højeste.

Plader som er lette at rengøre
Vi er opmærksomme på, at madlavning undertiden kan resultere i et ægte rod, og derfor er denne 3-i-1 toaster designet til at undgå unødvendig rod. Selvom din grill er blevet smurt ind i smeltet ost, eller hvis der var lidt for meget dej til dine vafler, vil den smarte non-stickbelægning sikre, at rengøringen tager ingen tid. Enten tørrer du af med en klud efter hver brug, eller du lægger pladerne i opvaskemaskinen og bruger din tid på noget mere vigtigt, som at opfinde nye spændende opskrifter!

Håndtag med lås
Takket være det aflåselige håndtag kan du sikre, at dine sandwiches bliver, hvor de skal, perfekt til at holde dit lækre
fyld på plads inden i grillen i stedet for på dit køkkenbord.

Smart opbevaring
Dette sandwichtoaster er udviklet til at fylde så lidt som muligt, den er ikke bare kompakt, du kan også stille den lodret, når du ikke bruger den.

Indikatorlys
Russell Hobbs sandwichtoaster er udstyret med to forskellige indikatorlys, der hjælper dig med at kende din grills status. Det røde lys informerer dig om, at grillen er tændt, og det grønne lys fortæller dig, hvornår toasteren er klar til at grille sandwichen.

Funktioner:
Aftagelige plader til: Sandwich, grill eller belgiske vafler
750 watt
Ekstra dybe sandwichrum
Non-stick plader for nem rengøring
Kan opbevares lodret for smart opbevaring
Gummifødder for ekstra stabilitet
Tilbereder 2 portioner
Indikatorlys for "Tændt" og "Klar"
Låsbart håndtag

Varenummer: 1624217

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse