Amme-bh'er fra Röhnisch

Sports-bh i blød stretchkvalitet med lettilgængelig ammefunktion med praktiske knapper. Fremstillet i genindvundet funktionsmateriale som er åndbart og transporterer fugt væk. Bryderryg giver fuld bevægelsesfrihed og den brede elastik under brystet giver skøn støtte. Bh-en har smarte ammeclips foran som gør at du hurtigt og nemt kan amme. Denne amme-bh er velegnet til lav- og mellemintensive aktiviteter som yoga, fitnesstræning og lange gåture med barnevognen.

Produktet er fremstillet af genindvundet materiale, hvilket mindsker mængden af affald samtidig med at der ikke anvendes nye ressourcer.

  • Betræk: 92% Polyamid, 8% Elastan
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1608862-01-231

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse