Barnevognstilbehør fra Rätt Start

Babypude af økologisk bomuld (GOTS) til barnevogn eller vugge/babykurv.
Ergonomisk rigtig sovestilling. Fyld af kartede polyesterfibre i høj kvalitet og med ekstremt gode vaskeegenskaber. OEKO-TEX klasse I baby certificeret. Allergitestede materialer. Denne spædbørnspude er designet sammen med specialister for at give små børn maksimal sovekomfort, så de kan sove hele natten. Med fyld af kartede polyesterfibre i høj kvalitet og ekstremt gode vaskeegenskaber giver den uovertruffen støtte til spædbarnets hoved. Fibrene transporterer fugt videre og former sig efter hovedet, så det kan vokse og ikke bliver fladt. Puden er samtidig flad nok til ikke at belaste nakken, hvilket får barnet til at sove skønt.
Mål: 28 x 35 cm
Materiale: Yderstof: 65% polyester 35% bomuld. Fyld: 100% kartede høj kvalitet polyesterfibre
Vaskeråd: Puden tåler vask ved 95°C, men til normalvask anbefaler vi 60°C med skånsom centrifugering (finvask). Det gør at puden beholder sin spændighed og øger produktets holdbarhed. Brug aldrig skyllemiddel og helst flydende vaskemiddel. Dynen tørretumbles ved lav temperatur & rystes efter tumbling.

GOTS-certificeret cu 806118 det vil sige, at produktet består af økologisk materiale, der er dyrket uden kemiske sprøjtemidler, kunstgødning og genmodificerede afgrøder (GMO). Produktet opfylder GOTS sociale og miljømæssige krav til ansvarlig produktion fra dyrkning til slutprodukt. Det har mindre miljøpåvirkning end konventionelle materialer.
GOTS (Global Organic Textile Standard) er en standard for økologiske fibre.

Varenummer: 1027537-01-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Match med

  • Rätt Start - Dyne Vogn/Vugge, Eco-Bomuld 70 x 80 cm

    Rätt Start Dyne Vogn/Vugge, Eco-Bomuld 70 x 80 cm

    199 DKK

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse
Hvordan fungerer anmeldelser?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.