Princess Vacuum Blender 219600

1 499 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage

Blendere fra Princess

Vakuumblendere er udviklet med henblik på at maksimere næringsindholdet i det, du blender, så du får det bedste ud af hver råvare.

Det handler om at bevare næring og smag ved at eliminere den skade, der opstår via oxidation.

Alle ved, hvad der sker, hvis man tager en bid af et æble og derefter lader æblet ligge fremme i et par timer. Oxidationen har så nedbrudt overfladen uden skræl og har fået den til at blive brun og mindre appetitlig. Det samme sker, når man blender noget i en traditionel blender - luften blandes med ingredienserne, og det tager ikke ret lang tid, før juicer/smoothies begynder at skifte farve, og følsomme vitaminer og enzymer nedbrydes. Med en vakuumblender forsvinder dette problem - når alt syre er væk, bevares farve,
smag og næring i betydeligt længere tid.

En vakuumblender arbejder med vakuum i blenderkanden. En indbygget kompressor pumper kanden tom for overskydende luft, inden blenderfunktionen starter.

Du kan justere hastigheden manuelt efter ønske. En tydelig drejeknap viser, hvilken funktion/hastighed der bruges.

Blenderbeholderen er naturligvis BPA-fri og er fremstillet af slagbestandig tritan og rummer 1,5 liter. Ved køb medfølger en mindre vakuumbeholder, som du kan bruge til opbevaring. Også den er rigtigt nem at bruge - du hælder bare din smoothie i beholderen, placerer den på basen og trykker på vakuumknappen, og så har du fjernet luften fra beholderen i løbet af nogle sekunder.
Dermed holder din smoothie sig frisk i længere tid, og du kan både tage den med dig eller opbevare den i køleskabet. Når man blander juice med vakuumblenderen, får man bedre smag, færre luftbobler, en finere farve og konsistens, og holdbarheden bliver længere,
så juicen kan opbevares i køleskabet i op til 7 dage.

- Volumen 1,5l
- Aftagelig kande
- 20 hastighedsindstillinger
- Isknusere
- Pulsfunktion
- Kontrolpanel
- Variabel hastighed med lysring
- Nem at skille ad
- Let at rengøre
- Dele, der tåler maskinopvask
- 800 Watt

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1623444

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse