Princess Aerofryer Oven 10 l Elektronisk display

1 499 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Fritøser & riskogere fra Princess

Princess 182026 Varmluftsfritøse 4,5 l Enkel Sort, Sølvfarvet Fritstående 1500W

Server sprøde pomfritter eller et komplet måltid til hele familien på én gang med Princess Digital Aerofryer XXL med en volumen på 4,5 liter. Den hurtige luftkonvektion sørger for, at du kan stege på en sund måde uden brug af olie og alligevel få et lækkert og sprødt resultat.

Takket være det digitale display og de forprogrammerede indstillinger går madlavning i Digital Aerofryer XXL let.

Den perfekte aerofryer når du kommer sent hjem og alligevel vil servere en sund middag for dig selv og din familie.

Den nyeste teknologi inden for varmluft giver en sund tilberedning
Med den unikke kombination af varm, cirkulerende luft og den let justerbare temperatur er mad tilberedt med Princess Smart Aerofryer XXL frisk og med et lavt fedtindhold.

Du kan bruge Aerofryer til at stege, bage og grille, så du kan anvende fritøsen til kød, fisk og endda til kager. High Speed Air Convention Technology garanterer, at du ikke har brug for olie for at opnå et perfekt og sprødt resultat. Ingen olie betyder også, at du ikke skal røre i maden, så du kan forlade køkkenet og klare andre ting imens.

Let at bruge
Den aftagelige kurv med et smart håndtag gør det nemt og sikkert at servere din mad. Den aftagelige kurv og skuffen med non-stick-belægning fra Princess Digital Aerofryer tåler opvaskemaskine, så det er nemt at rengøre Aerofryer.

De skridsikre fødder sikrer, at Aerofryer står stabilt på så godt som alle overflader, så den ikke falder eller glider nemt. En anden sikkerhedsforanstaltning er overophedningsbeskyttelsen, som sikrer, at Aerofryer ikke bliver for varm. Princess Aerofryer er dit nye yndlingsredskab til sund og lækker mad.

Alsidig og enkel med otte forprogrammerede indstillinger
Princess Digital Aerofryer kan også grille, stege og bage dine yndlingsretter. Hvis du ikke kender den perfekte temperatur og tilberedningstid, har Princess Aerofryer otte forprogrammerede indstillinger, så du kan begynde med at trykke på knappen for pomfrit, kød, fisk, rejer, kylling, oksekød eller kage.

Hvis du hellere vil bruge dine egne temperatur- og tidsindstillinger, kan du anvende den brugervenlige, digitale indstilling med integreret timer. På den måde kan du tilberede frikadeller, brød og tærter.

Varm luft i stedet for olie
Den varme cirkulationsluft betyder, at olie er så godt som overflødig til tilberedning af pomfritter, kød, fisk og grønsager. Det anbefales at tilsætte en spiseskefuld olie, når du bruger friske kartofler, for at få et sprødt resultat. Aerofryer kan også opvarme retter uden at tørre dem som en mikrobølgeovn.


- Grill, steg og bag dine livretter med færre kalorier, men bevar samme smag og konsistens som på en almindelig stegepande
- Teknikken med højhastigheds-luftcirkulation gør det muligt at tilberede ingredienser udelukkende med varm luft
- Let at bruge, justerbar temperaturregulering, integreret timer og digitalt kontrolpanel
- Den store volumen (4,5 liter) gør det muligt at lave pomfritter nok til hele familien på én gang
- De udtagelige dele rengøres nemt i opvaskemaskinen

Varenummer: 1596459

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere