Princess Aerofryer Digital 4,5 l

1 299 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Fritøser & riskogere fra Princess

Princess 182037 Varmluftsfritøse 4,5 l Enkel, Sort, Sølvfarvet Fritstående 1500W

Er Aerofryer dit yndlingsredskab i køkkenet? Så er Princess Smart Aerofryer virkelig noget for dig. Denne smarte aerofryer gør dit liv meget enklere.

Søg efter en lækker opskrift på cookwithprincess.com, send temperaturen og tilberedningstiden via appen til Aerofryer, og så skal du bare gøre ingredienserne klar.

Opret din egen forudindstilling i appen HomeWizard Kitchen.
Så kan du altid lave din yndlingsopskrift på samme temperatur og tilberedningstid. Princess Smart Aerofryer har de samme bekvemme funktioner som en almindelig Aerofryer, men med ekstra smarte indstillingsmuligheder.

Smart bolig, Smart Fritøse
Flere og flere produkter bliver smarte i vores bolig. Det måtte også gælde vores aerofryer. Den innovative Smart Aerofryer kan sluttes til din smartphone. I appen HomeWizard Kitchen kan du gemme Princess-opskrifter og sende dem til din aerofryer.

Er du midt i en spændende scene i din foretrukne Netflix-serie, men har du allerede fået en smartphonebesked om, at din mad er klar? Tryk på funktionen "hold varm" i appen, og nyd din varme middag en halv time senere.

Er fredag pomfritdag?
Opret en personlig forudindstilling, så du altid kan lave dine pomfritter ved samme temperatur og tilberedningstid.

Alle funktioner som i en almindelig aerofryer
Takket være de bekvemme, forprogrammerede indstillinger kan du nemt vælge den rette temperatur og tilberedningstid for forskellige fødevarer. Princess Aerofryer har 8 forprogrammerede indstillinger for pomfrit, kød, kylling, brød og kage. Så Aerofryer kan ikke kun bruges til at tilberede pomfritter eller snacks.

Let at bruge
Den digitale skærm og HomeWizard Kitchen-appen gør det nemt at vælge korrekt temperatur og program. Med den justerbare timer og overophedningsbeskyttelsen er Smart-fritøsen nem og sikker at bruge. Den aftagelige kurv letter serveringen.

Den nyeste teknologi inden for varmluftstegning
Med den unikke kombination af varm, cirkulerende luft og den let justerbare temperatur er mad tilberedt med Princess Smart Aerofryer sund og med et lavt fedtindhold.

Du kan bruge Aerofryer til at stege, bage og grille, så du kan anvende fritøsen til kød, fisk og endda til kager.

High Speed Air-konvektionsteknikken garanterer, at du ikke har brug for olie for at opnå et perfekt og sprødt resultat. Ingen olie betyder også ingen vedligeholdelse. Så du får tid til andre ting.

- Kontroller Smart Aerofryer via en app på din smartphone
- Send Princess-opskrift fra www.cookwithprincess.com til appen og fra appen til Aerofryer
- Opret dine egne forudindstillinger, så du altid kan tilberede din mad ved samme temperatur og tid
- 4,5 l kapacitet til op til seks portioner pomfritter, nok til hele familien
- 8 forprogrammerede tilberedningsprogrammer til kød, fisk og kager med en unik hold-varm-funktion (kun på Princess Smart Aerofryer)
- Elegant, rustfrit kabinet, som passer perfekt til et moderne køkken, med et brugervenligt kontroldisplay

Varenummer: 1596461

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere