Peter Thomas Roth Hungarian Thermal Water Heat Mask 150 ml

It’s a Cyber Monday deal!
Lige nu får du 25% rabat* på denne vare.
Rabatten fratrækkes i kassen.

Happy Shopping!

639 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

3 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage – Farve: No color

Ansigtsmaske fra Peter Thomas Roth

En nærende og blødgørende ansigtsmaske som modvirker alderstegn ved hjælp af ungarsk termisk vand, planteekstrakter og moderne teknologi. Denne fugtighedsgivende maske har en cremet og behagelig konsistens. Ved hjælp af koldt vand aktiveres en stimulerende varme, der åbner porerne og hjælper huden med at absorbere næringsstoffer bedre. Huden føles blød og balanseret. Velegnet til alle hudtyper, optimal til den tørre hud.

Peter Thomas Roth bruger det mest mineralrige termiske vand i verden, som udvindes fra en hemmelig kilde i den ungarske karpatiske dal. Der er jordskorpen tynd, hvilket betyder, at vandet kan absorbere så mange mineraler som muligt på vej op til overfladen.

Indeholder bl.a.:
-Nærende og fugtgivende olier fra solsikke, abrikos, fersken, hybenfrø, mandler, granatæble, hyldebær, jojoba, oliven og sheanødder.
-Gatuline® RC (fra birkeknopper) er rig på naturlige peptider, udjævner fine linjer, blødgør og fugter huden.
-Merospheres-V (fra rosmarin) styrker hudbarrieren, virker beskyttende og har en fugtgivende virkning. Er en stærk antioxidant.

Anvend ansigtsmasken 2-3 gange om ugen eller efter behov. Påfør en rigelig mængde på ren og tør hud. Masser og lad det virke i op til tre minutter. Aktivér derefter varmen ved at fugte fingerspidserne med koldt vand og massere masken ind i huden. Skyl af omhyggeligt når den varmende fornemmelse er aftaget.

Varenummer: 1568903

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse