Nivea Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ Nivea Sun 150 ml

179 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 45/mdr.
Læs mere

Elpy logo
Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ Nivea Sun 150 ml

Leveret på 2-4 hverdage

25% på ALT fra Ellos kollektioner* & 30% på den dyreste mærkevare*. Brug koden: 455794

*Gælder på almindelige priser, når du køber 2 eller flere varer indtil 1/5.

Solskærme fra Nivea

Kids Mineral Sunscreen SPF 50+ er en solcreme til børn med meget høj solbeskyttelse. Giver øjeblikkelig UVA/UVB-beskyttelse og er designet til børns følsomme hud. Produktet har et 100% mineralsk UV-filter, der beskytter huden mod solens stråler. De fysiske UV-filtre giver direkte beskyttelse mod solskoldning og langvarige solskader. Mineralske UV-filtre fungerer som små spejle, der reflekterer UV-strålerne væk fra huden. Solcremen er derfor lidt anderledes i konsistensen og kan opleves fyldigere og hvidere på huden sammenlignet med vores solbeskyttelsesprodukter, der har kemiske UV-filtre.

- Solcreme til børn med SPF 50+
- Med 100% mineral-UV-filter
- Uparfumeret solcreme med aloe vera
- Velegnet til børns følsomme hud
- Ekstra vandafvisende formel
- Vegansk formel - fri for animalske ingredienser
- Godkendt af børnelæger

Anvendelse:
Omrystes grundigt. Påfør rigeligt og ofte. Anbefalet mængde til børn er 20 ml. Genpåfør ofte og efter bad / sved / håndklædetørring. For lille en mængde reducerer beskyttelsesniveauet. Ophold dig ikke for længe i solen, selvom du bruger solcreme. Det udgør en sundhedsrisiko at opholde sig for længe i solen. Beskyt spædbørn og små børn mod direkte sollys. Bær beskyttende tøj og brug nok solcreme på områder, der ikke er beskyttet. Lad produktet trænge helt ind, undgå kontakt med tekstiler og hårde overflader for at forhindre pletter. Undgå direkte kontakt med øjnene. Affaldssorteres som plast

Nivea Sun giver din hud al den pleje, den har brug for. Ved at kombinere effektiv UV-beskyttelse med avancerede aktive ingredienser, er din hud beskyttet mod solens stråler, mens de fugtgivende og plejende ingredienser virker hele dagen.

Varenummer: 1648388

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.