Støvsugere fra Nilfisk

Nilfisk Elite er den perfekte støvsuger når du har brug for en kraftig sugeevne, fremragende filtrering, ypperligt design og brugervenlige funktioner

Udmærkede funktioner, herunder håndtag med fjernbetjening gør, at du kan slukke og tænde for støvsugeren og justere sugeniveauet direkte på håndtaget.

Med Nilfisk Elite suges den støvede luft ind i støvsugeren med enestående filtrering blæses ren luft ud igen. På den måde er det ikke bare dine gulve, der bliver rene, men også den luft, du og din familie indånder. Nilfisk Elite-modellerne er mærket med "Seal of Approval" fra British Allergy Foundation for: Støvmider, katteallergener og hundeallergener samt pollen.

Her er nogle ting du skal overveje, når du køber en støvsuger med et ekstra godt HEPA-filter:
HEPA-filtret skal være placeret efter motoren for at sikre, at blæseren sender ren luft ud, HEPA-filterkomponenterne og støvsugeren skal være helt forseglede, så der ikke slipper snavset luft ud. Nilfisk kalder dette for en lufttæt konstruktion

En støvsuger med ekstra godt HEPA-filter er lidt dyrere end en almindelig støvsuger, men er en god investering for alle som mener, at det er vigtigt med et godt miljø i hjemmet.

Ekstra høj rengøringsevne
Støvopsamling på tæpper er klasse A eller B og støvopsamling på hårde gulve er klasse A. Dette er muligt fordi hele maskinen er optimeret, uden at man er gået på kompromis med energiforbrug eller rengøringsevne.

Energibesparende - med energiklassificering A+ eller A++ sparer du op til 50% sammenlignet med energiforbruget med en almindelig støvsuger. For at gøre det endnu nemmere at bruge støvsugeren er mundstykket på Nilfisk Elite forsynet med click fit.

Hvis du vil have den bedste støvsuger man kan købe for penge, bør du købe en Nilfisk Elite - du vil ikke blive skuffet over hverken det danske design, den høje sugeevne, uovertrufne energiklassificering og glimrende filtrering.

Høj støvopsamlingsevne: En kraftig motor og en veludviklet konstruktion resulterer i markedsførende støvopsamlingsevne

Allergifiltrering: Ultra støvsugerposer, lufttæt konstruktion og HEPA H14-filter stopper selv de mindste partikler, dyrehår, støvmider og deres efterladenskaber.

Dette er standard for alle Nilfisk Elite-modeller
- Sandsynligvis verdens bedste filtrering for støvsugere til hjemmebrug
- Udmærkelse fra British Allergy Foundation
- Energibesparende med energiklassificering A+ eller A++
- Håndtag med fjernbetjening gør, at du kan slukke og tænde for støvsugeren og justere sugeniveauet direkte på håndtaget
- Lydsvag: ned til 68 dB(A), hvilket er meget lavt for støvsugere til hjemmebrug
- 5 års garanti: Støvsugeren, der er bygget til at holde

Specifikationer:
- Vægt 7,2
- 3,6 l støvsugerpose
- 11,2 m brugsradius
- 68 dB
- Hepa 14
- Støvindikator
- Automatisk kabeloprulning
- Variabel hastighedskontrol
- Easy park-mundstykke
- Ergonomisk håndtag

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1590826

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse