Melitta Purista Sort Helautomatisk kaffemaskine

3 990 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

3 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Kaffe- & espressomaskiner fra Melitta

Ren kaffenydelse på mindst mulig plads
Som navnet antyder, har Purista® en enkelt opgave: at brygge kaffe der smager, som kaffe skal smage - rigtig godt! Og Purista® kan endnu mere. Den er en af de smalleste fuldautomatiske kaffemaskiner på markedet. Men selv det bedste design kan kun imponere i kombination med fremragende funktioner. Og det har Purista®: et moderne frontpanel, store indbyggede knapper og en stor drejeknap sikrer en nem håndtering. Den nydesignede drypbakke har en rustfri stålplade med en integreret ridsefri plastindsats af høj kvalitet.


Melitta® Companion® App
Den gratis app hjælper dig med at bruge din helautomatiske kaffemaskine. Uanset om du har brug for praktiske hjælpevideoer, interessant information om nydelse af kaffe eller praktiske servicefunktioner, skal du blot downloade appen for at finde og bruge dens mange funktioner.

Hviskende stille kværn
Du kan drikke friskmalet kaffe, mens alle andre sover. Din fuldautomatiske kaffemaskine har en meget stille konisk stålkværn, der kværner kaffebønnerne hurtigt og stille.

Yndlingskaffeknap
Du ved, hvad du vil have, og du vil have det hurtigt? Gem din ønskede kaffestyrke og mængde, så skal du bare trykke på din yndlingskaffeknap. Resten klarer din helautomatiske kaffemaskine.

Et lille mirakel
Purista® er virkelig slank - kun 20 cm bred! Mere plads kræves der ikke til den højkvalitets Melitta® teknologi.

Varenummer: 1624248

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere