KitchenAid Køkkenmaskine Artisan Rød 4,8 l - Bolig & indretning - Ellos.dk
Kurv
KitchenAid

Køkkenmaskine Artisan Rød 4,8 l

5 495DKK
Gå til kassen
Ellos partner program allows us to offer even more podcasts to choose from.
This item is sold and sent directly from:
complies with Ellos delivery and service promises.
Free shipping on letter / parcel over 499 SEK
Fast delivery
Easy return with 30 days return policy

Multifunktionel køkkenmaskine i blødt, afrundet design med hoved, der kan vippes op, så den er nem at bruge og rengøre. Den rustfrie stålskål på 4,8 liter gør det let at røre, ælte og blande med en hastighed fra 1 til 10, mens det ekstra tilbehør gør køkkenmaskinen til køkkenets kulinariske centrum. Den højtydende motor arbejder med direkte overførsel via tandhjul i stedet for drivrem, og det gør motoren mere støjsvag, robust og effekt. Fremstillet helt i metal for holdbarhed og stabilitet. Det unikke drejesystem sikrer, at de kraftige mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Energieffektiv motoranvendelse gør, at køkkenmaskinen også kan håndtere krævende opgaver uden unødvendigt effektforbrug. Normalt har køkkenmaskinen et forbrug på kun 60 til 70 watt til en normal dej, så de 300 watt, den kan yde ved maksimal belastning, er mere end tilstrækkeligt selv til de mest krævende opgaver. Et tilslutningspunkt til tilbehør gør det nemt at anvende de over 15 forskellige typer tilbehør. Håndbygget teknik med en gennemsnitlig levetid på 30 år. - 5 års garanti. Standardtilbehør: - Blandeskål på 4,8 liter med ergonomisk håndtag. - Ballonpiskeris med seks tråde til piskning af æggehvider, flødeskum og dip, f.eks. mayonnaise. - Fladt piskeris til normal/tung blanding, f.eks. tærtedej, is, kagedej og kartoffelmos. - Dejkrog til at blande og ælte gærdej, som f.eks. pizzadej, eller pastadej.

Faktura – Betal i slutningen af måneden

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Du behøver ikke at lægge penge ud for varer, som du eventuelt vælger at bytte eller returnere.
 • Du får en opdateret faktura på sms og mail i slutningen af måneden.
 • Du kan vælge at delbetale din faktura og få fordelene ved konto.
 • Faktureringsgebyr kun 19 kr.

Konto – Fordel din betaling

 • Du kan altid prøve dine varer derhjemme inden du betaler.
 • Betal i det tempo der passer dig i op til 36 måneder (fra 50 kr./md).
 • Intet oprettelsesgebyr eller årligt gebyr.
 • Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr. år.
 • Du kan supplere din konto med en fordelagtig Tryghedsforsikring.
 • Debitorrente udgør p.t. 29,84%, som er fradragsberettiget.

Express24

 • Med Express24, som altid skal afhentes på posthuset, får du for en tillægspris på 69 kr., ekstra hurtig levering af en normal postpakke. Bestil inden kl. 13.00, mandag-torsdag, samt fredag t.o.m. søndag kl. 13.00 og du får din pakke næste hverdag (til Bornholm og mindre øer tager det en ekstra hverdag). Bestiller du på andre tidspunkter, får du din pakke inden for 48 timer (Bornholm og mindre øer inden for 72 timer). Express24 gælder alle produkter, hvor valgmuligheden gives. Ved levering med Express24 skal du også vælge SMS-advisering.

Express Hjem

 • For kun 69 DKK ekstra kan du få din pakke leveret derhjemme den næstkommende hverdag.
 • Bestil frem til midnat mandag-torsdag for levering dagen efter. Bestillinger foretaget fra fredag til søndag leveres om mandagen.

Normal postpakke under 20 kg – til afhentning

 • Ved levering som normal postpakke afhentes pakken på posthuset eller valgt pakkeboks. Fri fragt for ordrer over 499 kr. efter fradrag af eventuelle rabatter. For ordrer mellem 1 - 499 kr. er fragtgebyret 49,90 kr. Du kan få besked via SMS eller brev, når din pakke er kommet frem til dit udleveringssted. Visse større produkter eller de som er længere end 150 cm (f.eks. store tæpper) kan ikke leveres med posten n

Normal postpakke under 20 kg – leveret på adressen*

 • Du kan vælge at få en normal postpakke leveret på din adresse*. Tillæg for bestilt levering på din adresse af normal postpakke er 19 kr.
  Er du ikke hjemme, eftersendes pakken og den kan hentes på posthuset den følgende dag.

Større varer som ikke kan sendes som normal postpakke

 • Større og tungere varer, f.eks. møbler, sendes som fragtgods til en tillægspris af 295 kr. uanset vægt. Disse varer køres hjem til dit hus eller trappeopgang af PostNord, som kontakter dig når varerne er klar til levering og aftaler en tid med dig. (En del af vores fragtgods har længere leveringstid end en uge).
 • Varens vægt er oplyst i produktteksten. Hvis vi ikke kan levere hele bestillingen samtidig opdeles tillægsprisen. Den sammenlagte transportudgift bliver dog aldrig mere, end hvis du havde modtaget alle varerne på én gang.

xSample text about reviews
Ansøg om lån »
Mere info »