Modellen er 175 cm høj og bærer en str. 42/44

Hoodies fra Ellos Plus collection

Sweatshirt Kassi i A-formet model med skøn længde og slids forneden i siderne. Hætte med løbegang og langt ærme med ribstrik i ærmekant. Længde bagpå ca. 88 cm i str. 46/48.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

 • Udformning: Jersey
 • Pasform: Regular
 • Betræk: 100% Bomuld
 • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7005788-01-4244

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Vis 5 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 4.0 af 5

 • Bedømmelse 4 af 5

  Dejlig lun

  Lun og dejlig, men den sorte mistet hurtigt sin fine, dybe farve. ( den er blot vasket et par gange.…

  Lady1 — 2022-04-20

 • Bedømmelse 5 af 5

  Meget behagelig

  Det er perfekt til at hygge i når man er hjemme. Lidt langt, men det er kun et plus.

  Mara80 — 2020-12-16

 • Bedømmelse 3 af 5

  Ok til prisen

  Ok sweatshirt men lidt slasket efter vask ellers glad for den .

  Fruolsen — 2020-04-02

 • Bedømmelse 5 af 5

  Lækker hoodie

  Så fin - perfekt pasform. Dejlig blød og skøn at have på både hjemme og til træning

  ccpdk — 2020-01-01

 • Bedømmelse 2 af 5

  Jævn dårlig pasform

  Det mest positive, der kan siges om produktet, er hætten! Den er fin!

  Nielsen44 — 2019-03-18