Modellen er 175 cm høj og bærer en str. 44

Dun- & dynejakker fra Ellos Plus collection

Parkacoat Cajsa i mellemlang, vatteret model. Fast, justerbar hætte med blødt plysfor. Hætten har en aftagelig kant af kunstpels. Høj krave som kan lukkes med to trykknapper. Lukkes med 2-vejs lynlås under overfald med trykknapper. I alt fire forlommer med trykknaplukning. Indvendig, justerbar løbegang i taljen og lynlåse i siderne forneden. Ribkant samt trykknap i ærmekanten. Blødt plysfor foroven og i hætten, vævet, vævet, quiltet for i øvrige dele. Længde bagpå ca. 94 cm i str. 44.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

 • Fyld: 100% Polyester
 • Pasform: Regular
 • Funktion: Varmt foret
 • For: 100% Polyester
 • Betræk: 100% Bomuld
 • Vask: Skånevask 30°

Varenummer: 7010592-01-44

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 2 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5

 • Bedømmelse 5 af 5

  Lækker parkacoat

  Den sidder rigtig godt. God kvalitet. Kan varmt anbefale den

  Fersken — 2021-12-22

 • Bedømmelse 5 af 5

  Dejlig frakke

  Jeg købte denne frakke som erstatning for en ca 7 år gammel frakke også købt ved Ellos. Jeg søgte…

  KarinVK — 2021-05-26