Dyner fra Ellos Home

To praktiske dyner, som kan sættes sammen og kan bruges på alle årstider. Om sommeren bruger du den tynde dyne. Forår og efterår kan du bruge den lidt tykkere dyne. Og når det bliver koldt sætter du de to dyner sammen til en enkelt varm og skøn dyne. Yderstoffet er Af 100% bomuld og fyldet er af silikoniserede hulfibre. Blå paspoleret kant. Vask 40°. Str. 150x200 cm. Den tynde dyne har en fyldvægt på 500 gram og den tykke på 700 gram.

Syntet er et praktisk materiale som tåler at blive vasket ofte og desuden tørrer hurtigt. Dagens syntetdyner er lette og luftige. Puderne er elastiske og holder formen længe.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning. BCI arbejder for mere effektiv brug af vand og minimering af brugen af bekæmpelsesmidler, samtidig med at bomuldshøsten øges. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Tak fordi du sammen med Ellos støtter ansvarligt dyrket bomuld.

  • Betræk: 100% Bomuld
  • productdetail.attributes.QuiltHeatingRate: Sval
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1025161-01-20

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere