Ellos Home Syntetdyne helårs, 240x220 cm

1 349 DKK 1 799 DKK -25% Bedømmelse 5 af 5 ( 1 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Hvid

Dyner fra Ellos Home

En praktisk dyne til alle årstider. Om sommeren bruger du den tynde dyne. Forår og efterår kan du bruge den lidt tykkere dyne. Og når det bliver koldt sætter du de to dyner sammen til en enkelt varm og dejlig dyne. Yderstoffet er Af 100% bomuld og fyldet er af silikoniserede hulfibre. Blå paspoleret kant. Vask 40°. Den tynde dyne har en fyldvægt på 880 gram og den tykke på 1230 gram.

Syntet er et praktisk materiale som tåler at blive vasket ofte og desuden tørrer hurtigt. Dagens syntetdyner er lette og luftige. Puderne er elastiske og holder formen længe.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

  • Varmegrad: Sval
  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1025178-01-26

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5