Bedømmelse 5 af 5
2
Vis detaljer

Ellos Loungesofa Earth 3-pers.

0 DKK DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 29/mdr.
Læs mere

Elpy logo
Loungesofa Earth 3-pers.

Udsolgt

I vores Outlet finder du mærkevarer og vores egne produkter til altid lave priser. Her samler vi de produkter, som er ved at udgå af vores sortiment, og derfor er vores outletpriser så lave. Shop kvalitetsdesign til spotpris!

Sofaer & bænke fra Ellos

3-pers. sofa i loungemodel i en meget let konstruktion. En sofa der kan stå ude i al slags vejr, året rundt. Meget let ramme og ben af rustfrit aluminium. Betrækket er smuds- og vandafvisende i det unikke, gennemfarvede stof Sunbrella. Stofbetrukket, blødt Quick Dry Foam-skum, der er hurtigtørrende og slipper al vand igennem, så der ikke efterlades noget i møblet. Materialet gør det muligt at bruge møblet ca. 45 minutter efter kraftig regn. Du slipper også for at løbe ud og ind med hynder. Det smudsafvisende stof er let at tørre af og kan højtryksspules. Stoffet er også meget slidstærkt og har høj lysægthed (tåler sol). Tre puder medfølger.
Mål: Bredde 215 cm, højde 66 cm, dybde 97 cm. Siddehøjde 40 cm, siddedybde ca. 73 cm. Benhøjde/højde fra gulv til underkant 17 cm. Maks. belastning 250 kg.

Oeko-Tex certificeret CQ 638/8 produkt. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for sundheds- og miljøskadelige stoffer.

 • Længde/dybde: 97 cm
 • Højde: 66 cm
 • Siddehøjde: 40 cm
 • Bredde: 215 cm

Varenummer: 1578265-04-0

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Match med

 • Ellos Home - Multibåndsgardin Brenda 2-pak

  Ellos Home Multibåndsgardin Brenda 2-pak

  499 DKK

  Flere farver

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.