Farve: Mørk Blågrå
Bedømmelse 4.7 af 5
6
Vis detaljer

Ellos Gardinlængde

419 DKK 699 DKK -40%

Del købet op med Elpy.
Betal fra 65/mdr.
Læs mere

Elpy logo

levering 2-4 hverdage

I vores Outlet finder du mærkevarer og vores egne produkter til altid lave priser. Her samler vi de produkter, som er ved at udgå af vores sortiment, og derfor er vores outletpriser så lave. Shop kvalitetsdesign til spotpris!

Gardinlængder med rynkebånd fra Ellos

Gardinlængde med rynkebånd i forvasket, blød kvalitet af bomuld og hør med garnfarvede, vævede striber. Med kombibånd som giver dig flere løsninger og muligheder, så du kan hænge gardinet på forskellige måder. Du kan enten hænge gardinlængden direkte på en gardinstang gennem de skjulte stropper på bagsiden, eller bruge ringe og kroge (ikke fingerkroge). Gardinerne kan også bruges med en gardinskinne. Snore i rynkebåndet gør at du let kan skabe jævne, flotte læg.
Bredde 145 cm. Tre længder: 220, 250 og 300 cm.


Ellos samarbejder med Better Cotton for at forbedre bomuldsdyrkningen globalt. Better Cotton er en global nonprofitorganisation, der underviser bomuldsdyrkere i metoder til mere bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. Better Cotton bringer forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønder. Ved at vælge vores bomuldsprodukter støtter du vores investering i Better Cottons mission. Better Cotton er fremskaffet via et system med massebalance og kan ikke fysisk spores til slutprodukter. Besøg bettercotton.org/learnmore for mere information om Better Cotton.

OEKO-TEX certificeret 12.HIN.13300, det vil sige at produktet er testet for at sikre, at det ikke indeholder sundhedsfarlige emner. OEKO-TEX er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. Der er ingen sundhedsfarlige kemikalier i produktet.

  • Kvalitet: Vævet
  • Materiale: 30% Hør, 70% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1517320-02-220

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.