8 resultater sorteret efter

Velkommen til vores udvalg af både praktiske og stilfulde rullegardiner. Vi tilbyder rullegardiner i forskellige materialer, farver og bredder, der passer til dine behov og din indretningsstil. Med et rullegardin får du ikke kun kontrol over lyset, der kommer ind, men også over indkigget i rummet. I soveværelset er det rart at kunne gøre rummet mørkt for at skabe et godt sovemiljø. Derfor anbefaler vi et rullegardin med mørklægning til en god nats søvn uden at blive forstyrret af tidligt morgenlys. I stuen, køkkenet eller arbejdsværelset kan du vælge at rulle dit rullegardin halvt op for at slippe behageligt dagslys ind, mens det skærmer for indkig og forstyrrende genspejling fra skærme.

Tilpas hvordan rullegardinet placeres, enten uden for vinduet eller i vinduesnichen. For at dække hele vinduet anbefaler vi at vælge et rullegardin, der er 5 cm bredere end vinduet i hver side. Hvis du foretrækker at placere det i nichen, skal du måle vinduets indvendige mål for at få en perfekt pasform. En populær størrelse er vores rullegardin som er 110 cm bredt, men vi tilbyder også andre størrelser, der passer til forskellige behov og vinduesmål. Og til dig, der har brede vinduer, har vi også et rullegardin på 200 cm.

Rullegardiner er også fremragende som solafskærmning i udestuen, så du kan nyde din udestue uden at der bliver for varmt. Et rullegardin i din udestue kan være den sidste detalje, der skal til for at skabe en hyggelig oase. Klik rundt og opdag vores udvalg af rullegardiner online.

Hasta Fusion mørklæggende rullegardin

527 DKK

Hasta Mørklæggende rullegardin

425 DKK

+2 farver

Hasta Rullegardin

344 DKK

Hasta Mørklæggende rullegardin

425 DKK

+2 farver

Hasta Mørklæggende rullegardin

425 DKK

+2 farver

Hasta Fjernbetjening 15 kanaler

813 DKK

Hasta Transformator

384 DKK

Hasta Mørklæggende rullegardin Multifix

464 DKK
Shop nu

Du har set 8 af 8 produkter