Bindebåndslængder fra Ellos

To gardinlængder med bindebånd i blød, vasket bomuldsvoile. Gardinlængder med bindebånd giver et romantisk udtryk, med bånd foroven som bindes rundt om gardinstangen. Du vælger selv om båndet skal hænge, eller om du vil binde sløjfer. Bredde 145 cm. Gardinerne findes i to længder: 220 og 250 cm.

Produktet er certificeret i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certificeringen garanterer, at produktet er testet og fri for stoffer, som kan være sundheds- og miljøskadelige.
Licensnummer og testinstitut: ZHHO 057117 TESTEX

Ellos samarbejder med Better Cotton for at forbedre bomuldsdyrkningen globalt. Better Cotton er en global nonprofitorganisation, der underviser bomuldsdyrkere i metoder til mere bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. Better Cotton bringer forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønder. Ved at vælge vores bomuldsprodukter støtter du vores investering i Better Cottons mission. Better Cotton er fremskaffet via et system med massebalance og kan ikke fysisk spores til slutprodukter. Besøg bettercotton.org/learnmore for mere information om Better Cotton.

  • Bredde: 145 cm
  • Materiale: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 1660036-01-220

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Match med

  • Ellos Home Vase Balie højde 15 cm

    107 DKK
    Oprindelig pris 179 DKK
  • Ellos Home Gardinstang Lilly

    179 DKK
  • Ellos Home Dekoration Li Body Shape

    179 DKK

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.