Ellos Home Dunpude Luna Mid 50x60 cm

599 DKK 799 DKK -25% Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Dunpude Luna Mid 50x60 cm 50X60

levering 2-4 hverdage – Farve: Hvid

Hovedpuder fra Ellos Home

En middelhøj dunpude med fyld af andedun og andefjer. Fyldvægt 550 g. Dunene er RDS-certificerede. Yderstof i bomuld med en trådtæthed på 233 TC så dunene ikke kan trænge gennem stoffet.

Dun er et naturmateriale med god åndbarhed, hvilket betyder, at dunpuden slipper fugt igennem og transporterer varme væk om natten. Samtidigt bevares tilpas meget varme i luftlaget nærmest kroppen. Dun er også et materiale med lang holdbarhed.

Responsible Down Standard (RDS) er en certificering for ansvarsfuldt produceret dun. Formålet er at sikre dyrenes velbefindende på de gårde, der producerer dun, og der må ikke forekomme tvangsfodring eller plukning af levende dyr. RDS garanterer også, at dyrene ikke oplever unødig stress samt at de har adgang til foder og vand gennem hele deres liv. RDS sikrer også sporbarhed hele vejen til gården.
Licensnummer og testinstitut: 007396 IDFL

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

  • Pudehøjde: Medium
  • Fyld: 70% Dun, 30% Fjer
  • Betræk: 100% Bomuld

Varenummer: 1643210-01-05

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse