Ellos Collection Parkacoat Nella

419 DKK 599 DKK -30% Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage – Farve: Sort

Jakker fra Ellos Collection

Parkacoat Nella i figursyet model. Stolpelukning med skjult lynlås og trykknapper samt to indsatte lommer med lommeklap. Høj, vatteret krave og aftagelig hætte med aftagelig kant af kunstpels. Ærme med justerbar knaptamp forneden og indvendig ribkant. Vatteret, quiltet for og en inderlomme samt afrundet kant forneden bagpå, som er lidt længere. Længde bagpå ca. 85 cm i str. 36.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

Ellos samarbejder med Better Cotton Initiative for at forbedre bomuldsproduktionen globalt. BCI er en global non-profit organisation, der uddanner bønder i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning og arbejder for en mere effektiv anvendelse af vand og reduceret brug af sprøjtemidler. BCI tilfører forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Når du køber dette produkt støtter du, sammen med Ellos, ansvarsfuldt dyrket bomuld. Det betyder ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

  • Udformning: Vævet
  • Fyld: 100% Polyester
  • Pasform: Regular
  • For: 100% Polyester
  • Betræk: 100% Bomuld
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7011077-01-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere