Denver Smart 10,1" digital fotoramme

1 199 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

levering 2-4 hverdage

Foto- & videokameraer fra Denver

Del billeder med det samme med dine kære i stedet for med alle, som i de fleste sociale medier. Send billeder med tekst direkte til din familie eller venner som har fotorammen hængende på væggen eller stående på bordet. Meget mere personligt end i sociale medier, alle vil jo ikke dele alt med alle.

Programmet/appen FRAMEO synkroniserer brugerens smartphone med modtagerens fotoramme. Nu behøver man ikke skifte hukommelseskort eller USB-stick. Alt gøres via mobilen og nettet gennem FRAMEO. Fungerer med Android 4.1 og nyere + iOS 8.0 og nyere.

10,1" IPS touch-screen med opløsning: 1280x800 - rigtig god billedkvalitet. Indstil tid for skift af billeder mellem 10 sekunder og 30 minutter. Læg tekst til billederne. Timerfunktion slukker automatisk rammen om natten. Du kan f.eks indstille den til at være slukket mellem 23.00 og 08.00. Tilføj og fjern FRAMEO-venner direkte fra din touch-screen.

Designet som en rigtig billedramme.

8 GB hukommelse - du kan gemme tusindvis af billeder direkte på FRAMEO fotorammen. Smart funktion til at vise billeder korrekt, selvom man roterer skærmen til stående uden at der kommer "sorte kanter".

Farve:
Sort

Varenummer: 1513720

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere