Skijakker fra ColourWear

Skijakke Grid fra ColourWear er en let vatteret off piste-jakke. Yderstof i 2-lagskonstruktion med PineTech-membran som gør den helt vind- og vandtæt med god åndbarhed. Vandsøjletryk 10.000 mm og åndbarhed 10.000 g/m2/24h. Alle sømme er tapede.
Fast justerbar hætte med løbegang. Høj krave med blød fleece på indersiden ved hagen. Lukning med 2-vejslynlås. Ventilation i siderne med lynlås som har meshfor bagved. Fire lommer med lynlås og en liftkortlomme på venstre ærme med lynlås. To inderlommer, en i mesh og en med lynlås. Ærmekanten har regulerbar vidde og indvendig ribkant i stretchjersey med hul til tommelfingeren. Snefang i taljen og løbegang med stop i kanten forneden. Længde ca. 84 cm i str. M.
Yderstoffet er fremstillet i genindvundet energibesparende polyester af genindvundne PET-flasker med vandafvisende, økologisk overfladebehandling.

  • Fyld: 100% Polyester
  • For: 100% Polyester
  • Materiale: 100% Polyester

Varenummer: 1619755-02-XS

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse
Hvordan fungerer anmeldelser?