Stavblendere fra Champion

Champion CHSTM200 er et stavblendersæt som vil blive dinnye bedste ven i køkkenet. Med et stilren design, kraftfuld og meget støjsvag motor på 600 W og trinløst hastighedsregulering er det en stavblender som virkelig får arbejdet gjort. Lav fantastiske milkshakes, supper og smagfulde saucer uden problemer. Med slidstærke knive i rustfrit stål klarer stavblenderen hurtigt og smart alle opgaver.
I sættet medfølger 4 dele: stavblender, beholder, piskeris samt hakker. Hakkeren er perfekt til at hakke grøntsager, nødder og meget mere og erstatter i mange situationer en klassisk foodprocessor. Piskeriset fungerer perfekt til at piske fløde, æg eller andre lettere opgaver. Detta gør du med fordel i den medfølgende transparente beholderen som rummer 600 ml.
Stavblenderen har en stærk og meget støjsvag motor på 600 W og to forskellige hastigheder som gør brugen lettere. Udover de to standardindstillinger kan du også justere hastigheden trinløst med hjælp af en regulator på oversiden. Specielt designet til at være behagelig og dejlig at bruge. Den er desuden nem at rengøre da du let afmonterer knivdelen fra motordelen.

- Effekt: 600W
- Støjsvag og slidstærk DC-motor
- 2 hastigheder samt trinløst regulering
- Mixerdel og knive af rustfrit stål
- Piskeris af rustfrit stål
- Transparent, gradueret bæger på 600 ml
- Hakker med aftagelige knive som rummer 860 ml
- Kabellængde: 1.2m
- Enkel rengøring (alt undtagen motordelen kan vaske op i opvaskemaskine)

  • Garanti: Garanti 2 år. Gem følgesedlen.

Varenummer: 1009735

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse