C3 Perkolator Børstet Stål 10 kopper

699 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage

Perkolator kaffebrygger fra C3

C3 Design perkolator findes nu med automatisk sluk. Den er kompatibel med EU s nye ECO-design direktiv. Slukning sker 40 min. efter påbegyndt brygning, derefter holder kaffen drikketemperatur i op til 1 time efter den er slukket takket være kandens egenskaber.
Perkolatoren brygger stærk, varm kaffe med en fin aroma. Perkolatoren er fremstillet af børstet, rustfrit kvalitetsstål. Signallampen tændes når kaffen er klar og perkolatoren går automatisk i den indstilling, der holder kaffen varm. Med varmefunktionen på kun 50 W holdes kaffen varm, dannelse af garvesyre undgås og kaffen smager nybrygget flere timer efter brygning Den ledningsfri udformning gør det lettere at skænke. Perkolatoren er designet af Björn Sahlén som har skabt et moderne Skandinavisk design med et elegant udtryk.
Perkolatoren er en traditionel kaffemaskine, som filtrerer kaffen indtil ønsket styrke opnås. Da kontakttiden med vandet er ret lang, anbefaler vi at bruge espressokaffe til perkolatoren. Resultatet bliver stærk, varm kaffe med en ekstraordinær aroma. S-mærket via Intertek.
Ledningsfri
4-10 kopper
Rustfrit børstet stål
Har strømafbryder
Niveaurør i håndtaget
Kontrollampe tændes når kaffen er klar til servering
Automatisk sluk 40 min. efter påbegyndt brygning
230 V, 50 Hz/875 W

Varenummer: 1019330

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere