Bestway Luftmadras 1,91 m X 97 cm x 42 cm

349 DKK Bedømmelse NaN af 5 ( 0 )

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage

Friluftsliv fra Bestway

Vågn op på denne opdaterede Bestway® Tritech luftmadras!

Denne 42 cm høje kingsize-seng lover styrke, holdbarhed og komfort hele natten. Den kompakte størrelse og den indbyggede pumpe gør den hurtig og behagelig at anvende, når du har brug for den.

Holdbar konstruktion
Med en behagelig soveoverflade og robust konstruktion, sammen med en indbygget pude, er en fantastisk nattesøvn lige om hjørnet. Den indvendige struktur i denne seng er fremstillet af Tritech-materiale som giver holdbarhed og styrke, samtidig med at madrassen kan holde samme facon uanset hvor mange gange den pustes op og tømmes.

Dette materiale er konstrueret for fasthed og minimerer lufttab hele natten.
Dette materiale af premiumkvalitet øger den indvendige stretchbestandighed og bidrager til komfort hele natten lang. Det slidstærke, stress-testede materiale tåler al den vægt og bevægelse, der følger med en god nattesøvn.

Let installation:
Den indbyggede AC-luftpumpe puster madrassen op på 2-3 minutter, så sengen er parat, når du er. Om morgenen muliggør en hurtig udtømningsskrueventil let tømning. Placer ganske enkelt din tømte seng i den medfølgende taske for let transport og opbevaring.

Fremstillet af Tritech og drop stitch-materiale (en særlig konstruktionsteknik) for at sikre styrke, stabilitet og holdbarhed.

Varenummer: 1598868

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Express24

Få din pakke i morgen, hvis du bestiller inden kl. 13.00*

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere