Spejle & accessories fra Axkid

Axkid Connect - sikkerhedspuden, der hjælper dig med at være tæt på dit barn
- Advarer hvis noget ikke er sikkert for dit barn; når temperaturen i bilen bør justeres, når dit barn har siddet i bilsædet for længe, eller hvis dit barn er alene i bilen
- Passer med alle typer babybeskyttelse, autostole og selepuder
- Tilsluttes nemt via Bluetooth til din mobiltelefon
- Et smart værktøj til dig som forælder og en ekstra sikkerhede for dit barn
Integreret med Axkid Connect-appen for nem adgang til manualer, produktbeskrivelser og installationsfilm. Tilgængelig til både Android og iOS.

Axkid Connect sikkerhedspude - gør det nemmere for dig som forælder, samtidig med at dit barn sidder sikkert i autostolen

Axkid Connect er den seneste tilføjelse til Axkid-familien. Axkid Connect er en sikkerhedspude, der er designet til at redde liv ved at beskytte børn mod overophedning og mod at blive glemt i bilen.

Overophedning i bilen er mere almindelig, end du tror, og hvert år er der hændelser, hvor børn lider af hdeslag fordi de bliver efterladt uden opsyn i varme biler. Med sine følsomme (integrerede) sensorer hjælper sikkerhedspuden dig som forælder med at være tæt på dit barn under hele køreturen og til at opdage forhold, der ikke er sikre for barnet.

Axkid Connect er en supertynd sikkerhedspude, der placeres i dit barns autostol. Den er behagelig for dit barn, let at bruge og kan let skiftes ud mellem forskellige autostole. Da den passer til alle forskellige typer babysæder, autostole og selepuder, der er tilgængelige på markedet, kan den bruges i længere tid og også deles med andre.

Axkid Connect sikkerhedspude meddeler, hvornår det er tid for dig og dit barn at tage en pause. Den er tidsindstillet i henhold til Axkids anbefalinger på henholdsvis 45 minutter til babybeskyttelse og 90 minutter til autostole og selepuder. Sikkerhedspuden advarer også når temperaturen i bilen er for høj og bør justeres.

Varmeudviklingen i bilen på varme dage sker hurtigere, end du tror, og desværre sker der ulykker med glemte børn. Ved hjælp af Axkid Connect temperaturadvarsel minimerer du risikoen for overophedning. Du modtager også en notifikation, hvis du forlader bilen, og dit barn sidder alene i autostolen. Axkid Connect reducerer således risikoen for overophedning af dit barn og sikrer dit barns trivsel under hele rejsen.

Du kan nemt forbinde sikkerhedspuden til din mobiltelefon via Bluetooth med Axkid Connect-appen. Download og installer appen Axkid Connect gratis på din mobiltelefon. Via Axkid Connect-appen får du adgang til en manual, produktbeskrivelse og installationsfilm, som også letter installationen af din Axkid-autostol.

Der oprettes forbindelse til en autostol pr. sikkerhedspude. Til hver pude kan du tilslutte op til to mobiltelefoner. Når du skifter stol, skifter du nemt forbindelsen til den nye stol og får dermed adgang til installationshjælp.

Hvis du ikke bruger en Axkid-autostol, skal du vælge "anden model", når du opretter forbindelse. Bemærk, at du ikke har adgang til manualen, produktbeskrivelsen og installationsfilmen, når du opretter forbindelse til en anden model end Axkids autostole.

Axkid Connect hjælper dig med at øge dit barns sikkerhed med mere end en sikker autostol. Med Axkid Connect kan du altid være tæt på dit barn og føle dig tryg ved dit barns sikkerhed og velvære.

Funktioner
- Mellem 6-12 måneders batteritid
- Genopladeligt Li-Po batteri
- iOS og Android
- Vaskbart betræk 30 grader
- USB-C-opladning, lad ikke op mens barnet sidder
- Bluetooth SIG
- Sprog indstilles automatisk i henhold til specifikationerne for operativsystemet på din smartphone

Tekniske specifikationer
- Mål: - B 18 x H 1,5 x D 20
- Bluetooth: 2,4-2,5 GHz
- Vandtæthed: IP42
- Registrering: 2 kg+

Varenummer: 1649756

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse
Hvordan fungerer anmeldelser?

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.

Ude efter noget andet?

 • Babblarna - Badekarsmåtte

  Babblarna Badekarsmåtte

  249 DKK
 • Elodie Details - Siddehynde - Gold

  Elodie Details Siddehynde - Gold

  399 DKK
 • Carl Oscar - Juiceholdere 4-pak

  Carl Oscar Juiceholdere 4-pak

  149 DKK
 • Carlobaby - Kontaktbeskytter, 7-pak

  Carlobaby Kontaktbeskytter, 7-pak

  99 DKK
 • NG Baby - Gravidpude Grå

  NG Baby Gravidpude Grå

  499 DKK
 • Carl Oscar - SnackDISC Lime

  Carl Oscar SnackDISC Lime

  199 DKK
 • Elodie Details - Siddehynde - Rebel Green

  Elodie Details Siddehynde - Rebel Green

  399 DKK
 • Kaktus - Sutteflaskestativ Kaktus

  Kaktus Sutteflaskestativ Kaktus

  129 DKK
 • Carl Oscar - SnackDISC Cerise

  Carl Oscar SnackDISC Cerise

  179 DKK
 • NG Baby - Puslepude med flæse

  NG Baby Puslepude med flæse

  699 DKK