Modellen er 174 cm høj og bærer en str. 36/38

Áhkká Funktionstrøje Power Air AbR

1 299 DKK

levering 2-4 hverdage – Farve: Black mdf/metal

Sweatshirts & hoodies fra Áhkká

Kropsnær hættetrøje fra áhkká by Renata. Trøjen fungerer som et varmende mellemlag og er fremstillet af Polartec® Power Air™-stof med en ny revolutionerende strikketeknik: Stoffet er strikket med små lommer fyldt med fibre, som indkapsler varm luft og reducerer at tøjet fnugger microfibre. Slutresultatet er et yderst funktionelt, robust stof med avanceret varmeevne. Stoffet er blødt og med stretch og det afgiver mindst 5 gange mindre microfiber end moderne syntetfleece-stoffer.
Hætte med løbegang, hellang lynlås og to lommer med lynlås. Tommelhul i ærmekant. Alle lynlåse er i høj kvalitet fra YKK.

Produktet indeholder genindvundet materiale, som genbruges for at reducere mængden af affald samtidigt med at der ikke anvendes nye ressourcer.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes erfaringer fra det ekstreme til hverdagslivet, som har ført til áhkká by Renata, en kollektion, der fremstillet til at holde til en eventyrlig hverdag.

  • Udformning: Jersey
  • Pasform: Regular
  • Betræk: 89% Polyester, 11% Elastan
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7014629-02-3234

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

A better choice

For at hjælpe dig som kunde, der vil shoppe mere bæredygtigt, har vi skabt miljøstemplet A better choice. Produkter med dette stempel er produceret med hensyn til miljøet. Det sker gennem mere miljøvenlige valg af materialer og bedre produktionsprocesser med lavere ressourceforbrug. For at et produkt på Ellos kan klassificeres som A Better Choice, skal materialesammensætningen bestå af mindst 50 % bæredygtigt materiale. Ellos' bæredygtige materialer inkluderer: Økologisk bomuld, genindvundet bomuld, Lyocell (Tencel®), LENZING™ ECOVERO™, Econyl, Repreve genindvundet polyester, genindvundet polyamid, European Flax (hør) og FSC-certificeret træ. I A better choice inkluderer vi også BCI-bomuld. BCI er en global nonprofitorganisation, der uddanner bomuldsdyrkere i metoder til bæredygtig bomuldsdyrkning, og arbejder for en mere effektiv brug af vand og reduceret brug af pesticider. BCI sikrer bomuldsbøndene bedre sociale, økonomiske og miljømæssige vilkår. Når du køber et BCI-mærket produkt, støtter du sammen med Ellos ansvarlig dyrket bomuld. Det betyder dog ikke, at produktet er fremstillet af fysisk sporbar Better Cotton.

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse