Modellen er 174 cm høj og bærer en str. 36/38

Áhkká Funktionstrøje Power Air AbR

974 DKK 1 299 DKK -25%

levering 2-4 hverdage – Farve: Lysegrå

Sweatshirts & hoodies fra Áhkká

Kropsnær hættetrøje fra áhkká by Renata. Trøjen fungerer som et varmende mellemlag og er fremstillet af Polartec® Power Air™-stof med en ny revolutionerende strikketeknik: Stoffet er strikket med små lommer fyldt med fibre, som indkapsler varm luft og reducerer at tøjet fnugger microfibre. Slutresultatet er et yderst funktionelt, robust stof med avanceret varmeevne. Stoffet er blødt og med stretch og det afgiver mindst 5 gange mindre microfiber end moderne syntetfleece-stoffer.
Hætte med løbegang, hellang lynlås og to lommer med lynlås. Tommelhul i ærmekant. Alle lynlåse er i høj kvalitet fra YKK.

Produktet indeholder genindvundet materiale, som genbruges for at reducere mængden af affald samtidigt med at der ikke anvendes nye ressourcer.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes erfaringer fra det ekstreme til hverdagslivet, som har ført til áhkká by Renata, en kollektion, der fremstillet til at holde til en eventyrlig hverdag.

  • Udformning: Jersey
  • Pasform: Regular
  • Betræk: 89% Polyester, 11% Elastan
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7014629-01-3234

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse