Modellen er 179 cm høj og bærer en str. 36

  Bedømmelse 4.5 af 5
  32
  2 anmeldelser

  Áhkká Dunjakke Renata Expedition2

  1 500 DKK 2 999 DKK

  Oprindelig pris 2 999 DKK

  Del købet op med Elpy.
  Betal fra 157/mdr.
  Læs mere

  Elpy logo

  Udsolgt

  Op til 25% rabat på din bestilling + 5% ekstra på nedsatte varer*. Brug koden: SUMMERDEAL

  *Gælder på varer mærket med SUMMERDEAL, når du køber 2 eller flere varer t.o.m. 18/6.

  Shop nu

  Vinterjakker fra Áhkká

  Renata Expedition2 er en dunjakke, der er let at pakke sammen. Den er smidig, let og varmende og samtidig stor og kraftig, med flotte snit. Vandafvisende. En rigtig ekspeditionsjakke til koldt vejr med dobbelte dunkanaler for at holde bedre på varmen. Skuldrene har en syntetpadding, hvilket gør at de bedre modstår fugt og gør at du ikke mister varme, også hvis du bærer på noget tungt eller har meget i lommerne. Fast justerbar hætte med løbegang. Høj krave. 2-vejs lynlås. Skjult jerseyribkant i ærmet. Lommer i siden og to brystlommer, alle med vandtætte lynlåse. To inderlommer i mesh. Løbegang med stop i kanten forneden. Blødt fyld af gåsedun og fjer giver en virkelig god varmeisolering. Længde bag på ca. 82 cm i str. 38. Kan pakkes ned (pakkepose medfølger). Fillpower 700.

  Áhkká bruger ikke dun der er håndplukket fra levende fugle. Da dun er et naturligt materiale, kan der forekomme lidt brune dun sammen med de hvide dun. Da frakken er fremstillet i et letvægtsstof kan enkelte brune dun evt. ses igennem. Man kan selv "bevæge" dunene, ved at kramme om jakken med fingrene, så de brune dun kommer ind mod indersiden i stedet for mod ydersiden.

  Renata Chlumska er en sand eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika, og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen, som har resulteret i Áhkká by Renata - en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag. Renata er den første svenske kvinde, der har gennemført The Seven Summits. Under den rejse designede hun kollektionen, Áhkká by Renata, som hun havde på i løbet af dette store eventyr.

  Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, der er fri for tilsatte perfluorerede stoffer (PFC). Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vandet på overfladen holder op med at perle. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. strygning eller tørretumbler. Der kan også være behov for af påføre imprægneringspræparat.

  • Fyld: 95 % Dun, 5% Fjer
  • For: 100% Polyamid
  • Materiale: 100% Polyamid

  Varenummer: 1048471-03-34

  Fri fragt

  Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

  Læs mere

  Faktura & Konto

  Vores mest fordelagtige betalingsmetode

  Læs mere

  Shop
  the look

  • Áhkká Undertrøje Renata LS Adnet

   599 DKK

  Det mener andre

  4.5 baseret på 32 bedømmelser
  • Bedømmelse 5 af 5 Verifierad købere

   varm jakke

   dejlig varm og lækker jakke

   Orange

   Vivi J købte

   Orange i str. 36

   Vivi J — 2023-10-21

  • Bedømmelse 5 af 5

   lækker orange vinterjakke

   bestilte denne jakke i en str 50 , da jeg har 3 jakker/frakker mere i det dette mærke og ved af erfaring--de kan være små henover brystet . Fik en str 50 jeg kunne svømme i de…

   Orange

   mulen købte

   Orange

   mulen — 2018-11-30

  Share your favorites!

  Bilder taggade med #ellos på Instagram.