Modellen er 175 cm høj og bærer en str. 36

Áhkká Dunjakke Renata Expedition2

2 249 DKK 2 999 DKK -25% Bedømmelse 5 af 5 ( 1 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: Lilla

Dun- & dynejakker fra Áhkká

Renata Expedition2 er en dunjakke, der er let at pakke sammen. Den er smidig, let og varmende og samtidig stor og kraftig, med flotte snit. Vandafvisende. En rigtig ekspeditionsjakke til koldt vejr med dobbelte dunkanaler for at holde bedre på varmen. Skuldrene har en syntetpadding, hvilket gør at de bedre modstår fugt og gør at du ikke mister varme, også hvis du bærer på noget tungt eller har meget i lommerne. Fast justerbar hætte med løbegang. Høj krave. 2-vejs lynlås. Skjult jerseyribkant i ærmet. Lommer i siden og to brystlommer, alle med vandtætte lynlåse. To inderlommer i mesh. Løbegang med stop i kanten forneden. Blødt fyld af gåsedun og fjer giver en virkelig god varmeisolering. Længde bag på ca. 82 cm i str. 38. Kan pakkes ned (pakkepose medfølger). Fillpower 700.

Áhkká bruger ikke dun der er håndplukket fra levende fugle. Da dun er et naturligt materiale, kan der forekomme lidt brune dun sammen med de hvide dun. Da frakken er fremstillet i et letvægtsstof kan enkelte brune dun evt. ses igennem. Man kan selv "bevæge" dunene, ved at kramme om jakken med fingrene, så de brune dun kommer ind mod indersiden i stedet for mod ydersiden.

Renata Chlumska er en sand eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika, og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes samlede erfaring både fra det ekstreme og dagligdagen, som har resulteret i áhkká by Renata - en kollektion udviklet til at klare en eventyrlig hverdag. Renata er den første svenske kvinde, der har gennemført The Seven Summits. Under den rejse designede hun kollektionen, áhkká by Renata, som hun havde på i løbet af dette store eventyr.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling, som er mere miljøvenlig og ikke tilsat perfluorerede stoffer (PFC). Det betyder, at det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis du mærker, at vand på overfladen ikke længere preller af. Det gør du ved at tilføre varme ved lav temperatur, f.eks. ved strygning eller tørretumbling. Det kan også på sigt være nødvendigt at imprægnere stoffet igen.

  • Fyld: 95 % Dun, 5% Fjer
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyamid

Varenummer: 1048471-02-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Vis 1 anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse 5.0 af 5

Normal pasform Stor

  • Bedømmelse 5 af 5

    lækker orange vinterjakke

    bestilte denne jakke i en str 50 , da jeg har 3 jakker/frakker mere i det dette mærke…

    mulen — 2018-11-30