Modellen er 175 cm høj og bærer en str. 36

Áhkká Dunjakke Insulation Down Jacket AbR

1 499 DKK

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage – Farve: Klar gul

Dun- & dynejakker fra Áhkká

En smidig, quiltet letvægtsdunjakke fra áhkká by Renata. Mat, vævet yderstof og fyld af dun og fjer med meget god varmeisolering. Fill power 600-650.
Aftagelig hætte som har løbegang og stop. Høj krave med blødt børstet polyester på indersiden. Skrå lynlås som ikke gnaver ved hagen. Elastiske kantbånd i ærmet og forneden. To lommer med lynlås samt to åbne inderlommer. Længde ca. 69 cm i str. 36.
Jakken kan knappes ind i skaljakken fra áhkká by Renata med varenr. 7013482.

Renata Chlumska er en eventyrer, der har besteget Mount Everest, padlet i kajak tværs over Nordamerika og nu har blikket rettet mod rummet. Men selv om hun har oplevet ekstreme strabadser, så elsker Renata sine små hverdagseventyr. Og det er hendes erfaringer fra det ekstreme til hverdagslivet, som har ført til áhkká by Renata, en kollektion, der fremstillet til at holde til en eventyrlig hverdag.

Áhkká bruger ikke dun der er håndplukket fra levende fugle.

Produktet er imprægneret med Rudolf Bionic Finish Eco, en vandafvisende behandling som er uden tillsatte perfluorerede stoffer (PFC) og mere miljøvenlig end behandling baseret på disse. Det kan være nødvendigt at genaktivere imprægneringen, hvis vand på overfladen ikke preller af. Dette gør du vil at tilføre varme ved lav temperatur gennem f.eks. strygning eller tørretumbling. Om nødvendigt kan et imprægneringspræparat benyttes.

  • Udformning: Vævet
  • Fyld: 90% Dun, 10% Fjer
  • Pasform: Regular
  • Funktion: Varmt foret
  • For: 100% Polyamid
  • Betræk: 100% Polyamid
  • Vask: Maskinvask 40°

Varenummer: 7013485-01-34

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse