Tangent Ampster II Stereo-forstærker med Bluetooth

1 995 DKK

Udsolgt,  levering 2-4 hverdage

Højttalere & docking fra Tangent

Det kræver sin forstærker - Tangent

God lyd fortjener en god forstærker. Med 2. generation af den prisvindende Tangent Ampster BT-forstærker får du en lille, kompakt forstærker med masser af anvendelsesmuligheder. Kombiner dinTangent Ampster BT II-forstærker med højttalere af god kvalitet, f.eks. Tangent Spektrum X4 eller X5. Så får du optimal lyd.
Du kan desuden streame din musik direkte til forstærkeren enten trådløst via Bluetooth eller ved at slutte din enhed til med et AUX-kabel. Der er naturligvis også digital indgang, analog Line-indgang, Sub-ud og USB-port til opladning.

Vækning via Bluetooth og klar til multiroom
Nu behøver du ikke engang at tænke på at slukke din forstærker. Den går selv på standby, när når du afspiller musik via Bluetooth og musikken stopper med at spille. Den starter automatisk når den modtager signal fra din Bluetooth-enhed. Den kan også vækkes via AUX-minijack-indgangen.
Derigennem kan du også tilslutte de fleste multiroom- eller netværkssystemer. Slut f.eks. Cromecast Audio, Airport Express eller andre enheder til AUX-indgangen, så går Tangent Ampster BT II selv i gang.

Stor lyd kræver ikke så stor plads
Den nye Tangent Ampster BT II passer perfekt ind i Tangents minisystem. Hvis du placerer den sammen med Tangents Tuner II og CD II, får du et komplet HI-FI-system med overraskende stor lyd.
På hylden fylder Ampster BT II, Tuner II og CD II tilsammen mindre end et A4-ark på den korte side. Hver del fylder kun 7 cm i højden, så stablet bliver det kun 21 cm ialt. Den lille størrelse på hver komponent gør det nemt at finde den rigtige placering i stuen, køkkenet eller hvor det passer dig bedst.

En fjernbetjening til det hele
Fjernbetjeningen till Ampster BT II passer også til Tuner II og CD II. Så hvis du har købt alle tre underkomponenter, har du faktisk tre identiske fjernbetjeninger til systemet. Dem kan du placere strategiske steder i rummet, så du aldrig er langt væk fra fjernbetjeningen. Eller du kan vælge kun at bruge en fjernbetjening og lægge de to andre i en skuffe og tage dem ud i tilfælde af en nødsituation. Tangent Ampster BT II har desuden i 2. generation tilføjet en indgang til IR-øje, så man kan gemme systemet væk på steder, hvor man normalt ikke kan bruge fjernbetjeningen. Det kræver blot at man placerer det medfølgende IR-øje på et sted hvor man kan nå med fjernbetjeningen og trækker ledningen til indgangen på bagsiden af produktet.

Varenummer: 1667369

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse