SWATI Cosmetics Sapphire kosmetiske 1-månedslinser

199 DKK

3 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Farvede linser fra SWATI Cosmetics

Farvede kosmetiske kontaktlinser med naturlig effekt. Sammen med din øjenfarve skaber SWATI's linser en naturlig nuance som er unik netop for dig. Match dit outfit eller tilføj det der lille ekstra touch. SWATI's kosmetiske linser er et lille accessorie som gør en stor forskel.
Bemærk: effekten af de farvede linser varierer afhængigt på den naturlige farve på din iris.

SWATI's linser har høj kvalitet og brugervenlighed samt en sikkerhedsstandard der er højere en branchens krav.
1 box med 1-måneds farvede, kosmetiske linser.

Vi gør alt for at sikre, at vores linser er markedsførende, med hensyn til kvalitet og brugervenlighed, samtidig med at vi har en sikkerhedsstandard, der overstiger branchens krav.

Produkttype: bløde kontaktlinser
Indhold: 2-pak (et par) i linsebeholdere med isotonisk saltopløsning
Vandindhold: 42%
Bæretid: 1 måned
Steriliseringsmetode: dampsterilisering

Teknisk produktinformation:
SWATI's kosmetiske linser er fremstillet i henhold til internationale sikkerhedsstandarder (ISO 13485) og er CE-mærkede. Det betyder kort sagt at de er lige så sikre at bruge som de konventionelle linser, der sælges på apoteket. Læs altid SWATI's onlinemanual inden du begynder at bruge linserne.

Anvendelse
Inden første anvendelse - forberedelse:
Brug den medfølgende pincet til at få linserne ud af originalpakken. Placer hver linse for sig i den medfølgende linseskål og dæk med ny linsevæske i mindst 4 timer. Vask og tør hænderne. Brug en håndsæbe uden olie, blødgørere eller parfume. Påfør altid makeup efter at du har sat linserne i.

Trin 1 - Påføring af linser
- Kontroller at kontaktlinserne er i perfekt stand. Gør det til en vane at påføre linsen på højre øje først for at undgå ombytning.
- Placér linsen på din pegefinger. Kontroller at linsen er ren og at den rigtige side vender opad som på billederne.
- Hold dit øverste øjenlåg åbent med pegefinger og langefinger på din venstre hånd. Hold samtidig dit nederste øjenlåg åbent med højre hånds langefinger. Kig lige ind i spejlet og placér linsen langsomt og forsigtigt på dit øje. Slip derefter forsigtigt dit øjenlåg og blink. Du kan forsigtigt massere dit øvre øjenlåg for at centrere linsen.

Trin 2 - Fjernelse af linser og opbevaring
- Kig opad og hold dit nedre øjenlåg nede.
- Før forsigtigt linsen nedad med din pegefinger og tommelfinger.
- Klem forsigtigt i kanten på linsen og fjern den fra dit øje.
- Læg linserne tilbage i ny linsevæske i linseskålen.
- Desinficering: Inden du sætter linsen på i gen, efter at have fjernet den, bør du alt rense linsen med linsevæske som din optiker har anbefalet. Når du har brugt dine linser, bør du opbevare dem i
kontaktlinsebeholderen som er fyldt med frisk linsevæske. Hvis du kun bruger dine kontaktlinser indimellem, bør du skifte linsevæsken en gang om ugen.

Trin 3 - Anbefalinger ved anvendelse
Hvis øjnene føles tørre kan kontaktlinsetilpassede øjendråber hjælpe mod tørheden. Sov ikke med linserne på. Hvis øjnene bliver irriterede, tag linserne ud og gør dem rene igen. Ved vedvarende irritation, tag linserne ud og kontakt øjenlæge.

Varenummer: 1626148

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse