Det er med stolthed at vi fortsætter vores samarbejde med Therese Alshammar - en af Sveriges største eliteidrætskvinder gennem tiden. Et ikon, som målbevidst og med fokus og hård træning har opnået enorm fremgang. Sammen har vi fremstillet en kollektion med træningstøj som passer til alle – uanset hvordan du træner eller hvilke forudsætninger du har. Hendes kollektion er fyldt med funktionelt og flot træningstøj, der er så behageligt, at det eneste du skal gøre er at koble hjernen fra, koble kroppen til og lade den gøre arbejdet.

Op til 25% rabat* på træningstøj og sko inkl. brands

Shop the collection

Shop hele kollektionen fra samarbejdet mellem Therese Alshammar og Ellos.

  Træning er ikke kun for dem som allerede kan og allerede har muskler. Træning er for alle. Det gælder bare om at finde det, der passer dig. Det skal være skønt at bevæge sig, det skal ikke stille høje krav og det skal være sjovt. Måske kan du lide at træne hårdt, så du kommer til at svede? Måske er gåture mere din stil? Eller hvorfor ikke yoga? For det handler ikke om at se godt ud eller at tabe sig. Det handler om at få det bedre og få mere energi. Det handler om at passe på sig selv. Og husk – den bedste form for træning, der den der bliver til noget!

  Shop everything sport

  Bliv klar til træning – shop vores omfattende sortiment af træningstøj her.

   Deltag, og vind Thereses kollektion!

   Tag imod Thereses udfordring, og vind hele hendes kollektion! Læg dit bidrag op som en story på Instagram, og glem ikke at tagge Ellos. Bemærk, at du skal have en åben konto på Instagram for at vi kan se din story. Må den bedste kvinde vinde!


   Til Instagram

   Shop shoes