Det startede med et hotelværelse. Et løfte om noget tidløst, der eksisterer uden for - eller måske parallelt med - hverdagen. Her får man friskbrygget kaffe, sprøde, fyldige croissanter og endeløse dage omgivet af frihed.

#Staycation

Staycation-brandet er inspireret af alt det, et hotelophold giver. Følelsen af enkel elegance er indkapslet i den nye kollektion med alt fra tapet til indretning. Denne historie begyndte på et hotelværelse. Vi fører den ind i boligen.

Boutique spotting

Et lille boutique-hotel beliggende mellem Gamla Stan og Södermalm rummer et helt eventyr, som vi ville have med os hjem. Så det er netop det, vi har ladet Hanna MW og Sania Claus Demina gøre. Bliv inspireret af deres hotelophold, og lad boutique-stemningen flytte ind i dit eget hjem. Besøg @ellosofficial, hvis du vil se hele deres Boutique-spotting.

Ethvert afbræk i hverdagen efterlader indtryk. Lad dem blive til spor, ledetråde, der finder vej ind i hjemmet og vidner om en enkel tilværelse.

...

If walls could talk…

I forbindelse med kollektionen lancerer vi vores første Staycation-tapeter. Med elegante mønstre og farvekombinationer giver de boligen det der lille ekstra touch.

...

Win a room for two

Vind en hotelovernatning for to på Hotel Frantz, og skab din egen boutique-historie. Gå ind på vores Instagram-profil @ellosofficial for at få mere at vide!

...

More boutique spotting at