Sammen med Ellos har Kakan skabt en kollektion, der emmer af kvalitet, eksklusivitet og femininitet. Denne sæsons begivenheder kommer til at se anderledes ud. Ikke desto mindre, eller måske netop derfor, længes vi efter at tage festtøjet på og nyde intime middage med vores nærmeste venner. Selvom sammenkomsterne skal begrænses, betyder det ikke, at tøjet skal glitre mindre. Smuk organza kombineres med flot skårede linjer for en feminin fremtoning. Den glitrende kjole sætter et luksuriøst og festligt præg. Afslappede kaftaner varieres med enklere festtoppe, alle i høj kvalitet og et eksklusivt design.

So? It’s just us.

Intime begivenheder, hvor kvalitet kommer før kvantitet. Lad det nedtonede tøj hænge i skabet, og udlev din mest glitrende drøm med dem, der står dig allernærmest.

Pailletter reflekterer lyset på en smuk måde, så tøjet føles luksuriøst.

Ellos x Kakan H.

    Kakan H.

    Kakan Hermansson er en svensk programleder, komiker, forfatter og kunstner. Hun har blandt andet medvirket i På spåret, Sveriges Radio og som jurymedlem i underholdningsprogrammet Talang. Hos Ellos er vi stolte over samarbejdet, der har resulteret i en elegant kollektion med fokus på kvalitet og eksklusivitet.

    Kollektionen blander feminine linjer med smuk organza og afslappede kaftaner.

    Party for every body

    Her finder du al vores festmode, i størrelser fra 34 til 60.