Made by women

Made by Women er præcis det, navnet antyder - kampagner lavet af kvinder til kvinder. Vi ønsker at fremhæve alle de fantastiske kvinder derude og lade dem fortælle deres historie - autentiske fortællinger hvor forskellige stemmer bliver hørt. Her kan I få del i Chrystelle Eriksbergers fortælling. Chrystelle er creative content creator og medstifter af Icons.agency. Hun er en kvindes stemme - for alle kvinders skyld.Jeg oplever, at jeg bliver behandlet som en ældre person på grund af min hudfarve, som om der bliver forventet mere af mig som sort, end en hvid pige på samme alder.

Allerede i børnehaven fik Chrystelle spørgsmål om sin krop. Spørgsmål om, hvorfor hendes tandkød ikke var rødt, hvorfor hendes tæer så mærkelige ud. Fra en ung alder blev hun tvunget til at tage ansvar for sin krop på en måde, som hverken børn eller voksne skal. Og det gennemsyrede hele hendes opvækst. Hun havde svært ved at acceptere sin krop, fordi omgivelserne efterlod hende alene med en følelse af, at hun ikke hørte til eller passede ind. Og hendes krop måtte kæmpe. Mod skoliose som hun blev opereret for som 12-årig. Mod blødende mavesår, da hun var 19 år. Og som voksen mod alle de fordomme og den åbenlyse racisme, som afro-svenskere møder dagligt. Chrystelle besluttede sig for at vende historien og fortælle sin egen historie. Hun skaffede sig en platform, hvor hun tog kontrol over sin egen historie. Jobbet som modeinfluencer er domineret af hvide, men Chrystelle er der og ved hjælp af sin platform spreder hun viden om sortes sårbarhed i Sverige. Hun viser unge sorte piger, at de selvfølgelig passer ind. At de hører til. For mangfoldighed må og skal omfatte alle kvinder.

Manus Scripts of MICHAELA HAMILTON
Bukser Mirella 175 DKK
Made by women

I dag føler jeg mig så selvsikker og har det så godt med min krop - jeg elsker den og alt hvad den står for. Derfor er det vigtigt for mig at stå op for min hudfarve og mine medmennesker, der ser ud som mig.

Hanna MW
Bukser Mirella 175 DKK

#equallywomen – til alle kroppe, til alle kvinder

Made by Women

Alle kvinder har en historie at fortælle. Et livsskæbne og visdom som andre, der genkender sig selv i hendes stemme, kan relatere til. Genkendelse er vores stærkeste måde at relatere til hinanden på. Genkendelse er inkluderende. Derfor lader vi nu rampelyset falde på forskellige kvinder med forskellige stemmer og forskellige livsskæbner. Vi lader en kvindes stemme blive hørt - for alle kvinder. Klik her og læs mere om de kvinder, vi har valgt at fremhæve denne gang."Gå med mig"

Lyt til Molly Sandéns fortolkning af
Ellos' sang "Walk with me"