The F word

FEATURING ÅNGESTPODDEN

Ångestpodden har, sammen med os hos Ellos, udviklet et nyt programpunkt i deres podcast - The F word. Her samler Ida og Sofie historier, store som små, fra deres lyttere om, hvad det betyder for dem at være kvinde.

Vi prøver bare at leve. Mellem alt, hvad der forventes af os, mellem alle reglerne og betingelserne. Alt rigtigt og forkert, alle blik og alle krav. Vi er så meget mere end det. Vi er noget helt andet. Og det er på tide, at vi skriver vores egne regler, vores eget narrativ.

ÅNGESTPODDEN

Det kan være hverdagssituationer eller tabubelagte emner, der normalt bare går ubemærket hen, men som bliver fremhævet og synliggjort her. Fordi det er, når vi ser på det, at vi kan opdage noget. Måske er det genkendelse. Måske er det noget helt unikt. Og hvis vi udnytter det, kan det måske blive til noget, der minder om forandring.Har du en historie at fortælle?


Vi vil gerne høre alt – stort som småt. Gå ind på vores Instagram-profil og send os en DM med din fortælling, eller indspil en lydfil og send den til os på e-mail.


Ida & Sofie


@angestpodden

angestpodden@ingetfilter.se

Made by Women | #equallywomen | #equallyimportant | #equallyellos

A SHORT STORY

Made by women

Manuscript by Sanna LangelotzMade by women

...