#In collaboration with Linda-Marie Nillson

Som en del af vores initiativ Made by Women fremhæver vi med jævne mellemrum inspirerende og kreative kvinder i vores kampagner og kollektioner. Linda-Marie Nilsson har sammen med os hos Ellos udvalgt nogle af efterårets farver og vævet dem ind i en eksklusiv kjolekollektion. Feminine former kombineres med luftig enkelhed i et efterårsagtigt og romantisk udtryk. Bliv inspireret af kampagnen og shop Linda-Maries kollektion her!

Made by Linda-Marie     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

For every body

Kollektionen er designet, så den passer så mange kroppe som muligt – findes i størrelser mellem 38/40 og 54/56.

Jeg ville lave en inkluderende kollektion med tøj, der passer til så mange kroppe og anledninger som muligt. For mig er det vigtigt, at tøjet tilpasser sig efter kroppen, der bærer det, og at det ikke er kroppen, der skal formes og presses sammen for at passe i tøjet. Jeg ønskede at kjolerne skulle kunne bruges både til de lune sensommeraftener og til en dag tilbage på jobbet. Tøj skal ikke være svært eller bøvlet at have på - det skal give glæde!

#Staycation

Jeg er så stolt og glad for samarbejdet med Ellos, for selvom dette er vores første kollektion sammen, er vores forhold livslangt. Allerede da jeg var lille, hjalp min mor mig med at købe tøj gennem Ellos-kataloget, fordi jeg der kunne finde tøj i min størrelse. Jeg er så taknemmelig for at arbejde med en virksomhed, der konstant arbejder for at inkludere mange forskellige kroppe, både i dets kollektioner og kampagner.

For mig har tøj og mode længe været en stor sorg. Jeg ved ikke, hvor mange tårer jeg har grædt, hvor meget skam jeg har følt eller hvor mange svedige prøverum jeg har stået i og slået på min egen mave, fordi den ikke kunne være i det tøj, jeg prøvede. Aldrig mere vil jeg tro, at det er mig, der er forkert, når fejlen ligger i de normer, som samfundet har skabt. I dag tager jeg det tøj på, jeg vil. Stumpebluser, støvler op til lårene, korte kjoler – sådan som vi har lært, er til slanke kroppe. Tøj og mode er for alle, det skal være forbundet med glæde og ikke tristhed. Så alt, hvad der gør mig glad, går jeg med. Og jeg føler mig så fri.

Tre af kjolerne er opkaldt efter mig – Linda-Marie Ellinor Madeleine Nilsson. Jeg forestiller mig, at en lille del af mig følger med kjolerne, at jeg kan følge de mennesker, der bærer dem, opmuntre og minde dem om, at de er gode nok. Den fjerde kjole er opkaldt efter min mor Ann-Louise. For hun er altid en lille del af mig. Og hun følger mig i alt.

Made by Linda-Marie