#In collaboration with Krickelin

Som en del af vores initiativ Made by Women fremhæver vi med jævne mellemrum inspirerende og kreative kvinder i vores kampagner og kollektioner. Sammen med os hos Ellos har Krickelin, eller Kristin Lagerqvist, designet en pudebetrækskollektion af stofrester, som er syet på en fabrik i Sverige. Denne kollektion handler om at bruge det, der ellers ville være gået til spilde. Der er ikke noget revolutionerende i at genbruge det, vi allerede har. Det er nødvendigt.

Jeans Kourtney 299 DKK


Made by Krickelin     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Vase/lysestage Calore M 399 DKK

Kollektionen har organiske former, masser af tekstur og naturlige farver, da jeg ønskede at få naturen ind i rammerne og understrege en afslappet og hjertevarm atmosfære omkring bordet. Ellos er en del af mange familiers hverdag og særlige begivenheder, og jeg var så beæret og begejstret over at blive inviteret til at bidrage til stemningen i folks hjem!

SIGNE BAY


#In collaboration with Krickelin

Kristin Lagerqvist har en af Sveriges største indretnings- og livsstilsblogs samt Instagram-kontoen @krickelin. På sine kanaler deler hun øjeblikke fra hverdagen – en virkelighed fyldt med natur og kreativitet. I samarbejde med os hos Ellos har Krickelin designet en pudebetrækskollektion i efterårets farver – se hele samarbejdet og bliv inspireret af kampagnen!!


Vase/lanterne Mikela L højde 25 cm 239 DKK
#Staycation

TREAT YOUR PRODUCTS                        TREAT YOUR PLANET                      TREAT YOURSELF             

Alle pudebetræk er fremstillet på Textilfabriken, som ligger i Borås i Sverige. Stofferne kommer fra Rekotex, som indsamler rester fra andre virksomheders produktion. Krickelin har udvalgt stof fra Rekotex-sortimentet og skabt 20 forskellige pudebetræk, som derefter blev syet på Textilfabriken. Kollektionen ligger os ekstra meget på sinde, for vi ved – ligesom dig – hvor vigtigt det er. At ændre vores måde at producere og forbruge på.

Shop the collaboration

Inga produkter kunde hittas.

Du har set 0 af 1 produkter