#In collaboration with Krickelin

Som en del af vores initiativ Made by Women fremhæver vi med jævne mellemrum inspirerende og kreative kvinder i vores kampagner og kollektioner. Sammen med os hos Ellos har Krickelin, eller Kristin Lagerqvist, designet en pudebetrækskollektion af stofrester, som er syet på en fabrik i Sverige. Denne kollektion handler om at bruge det, der ellers ville være gået til spilde. Der er ikke noget revolutionerende i at genbruge det, vi allerede har. Det er nødvendigt.


Made by Krickelin     |     #equallycreative     |     #equallywomen     |     #equallyellos    

Der går så mange ressourcer til spilde hver dag. Derfor var det vigtigt for mig, at kollektionen skulle bruge stofrester. Flere pudebetræk har desuden to forskellige sider, så hvis man bliver træt af den ene side, kan man nemt skifte looket ved at vende puden. Kollektionen er som en påmindelse om, hvor nemt det egentlig er. At reducere vores affald.

KRICKELIN


#In collaboration with Krickelin

Kristin Lagerqvist har en af Sveriges største indretnings- og livsstilsblogs samt Instagram-kontoen @krickelin. På sine kanaler deler hun øjeblikke fra hverdagen – en virkelighed fyldt med natur og kreativitet. I samarbejde med os hos Ellos har Krickelin designet en pudebetrækskollektion i efterårets farver – se hele samarbejdet og bliv inspireret af kampagnen!!


#Staycation

TREAT YOUR PRODUCTS                        TREAT YOUR PLANET                      TREAT YOURSELF             

Alle pudebetræk er fremstillet på Textilfabriken, som ligger i Borås i Sverige. Stofferne kommer fra Rekotex, som indsamler rester fra andre virksomheders produktion. Krickelin har udvalgt stof fra Rekotex-sortimentet og skabt 20 forskellige pudebetræk, som derefter blev syet på Textilfabriken. Kollektionen ligger os ekstra meget på sinde, for vi ved – ligesom dig – hvor vigtigt det er. At ændre vores måde at producere og forbruge på.

Shop the collaboration

Ellos Collection - Pudebetræk Höstregn 50x50 cm

Ellos Collection Pudebetræk Höstregn 50x50 cm

279 DKK 349 DKK -20%

Du har set 1 af 1 produkter