Lad os stoppe op et øjeblik. Tage en pause. Selvom hverdagen sætter farten op, vil vi gerne værne om de der øjeblikke, som er vores helt egne. Vi har mødt Cecilia Blankens og hendes børn for at indfange netop sådan et øjeblik.

Når vi er meget mere hjemme, kommer vi let til at glemme pauserne, der hvor man lige tager et øjeblik for sig selv og lader alt andet ligge.

Så lad os smyge dagene ind i bløde fibre og glat bomuld. Lad os gå klædt fra top til tå i ro og samhørighed – las os være, reflektere og bare lande i alt det, som er ægte vigtigt. Lad os.

logo mother daughter

”Man plejer at sige, at mor ved bedst. Og det passer jo faktisk ret så ofte. Men mine døtre på 10 og 12 år ved allerede masser af ting, som jeg ikke anede noget om som barn.

De ved, hvad de vil. De forsøger ikke at please andre på deres egen bekostning. De er bevidste om deres eget værd. Som mor gør det mig både taknemmelig og stolt. Som kvinde gør det mig håbefuld.”


heart

Midt i hverdagen findes vi. Det er let at glemme, men selvom det kan føles som om alt går i ét, så findes vi jo. Midt i det hele. Vi er her.

Mother & tweenies

    Blødt tøj er Alfa og Omega lige nu, når vores hjem stadig er så centralt i hverdagen.

    Loungewear & basics