Ansigtsmaske fra Shiseido

Shiseido introducerer Yuzu-C Beauty Sleeping Mask, en fugttilførende natmaske til dit ansigt, som lader din hud restituere sig og lade op igen i løbet af natten. Den er beriget med solmoden yuzu-citrus og intensiv fugt, så du vågner med en glansfuld, fyldig hud, hvor alle tegn på træthed og tør hud er som blæst væk. Passer til alle, men er perfekt som det første hudplejeprodukt til unge. Har en vegansk formel og passer til alle hudtyper.

Anvend om aftenen som det sidste skridt i din hudplejerutine. Tag en portion på størrelse med en mandel, og fordel på ansigtet. Lad virke natten over. Det anbefales at anvende produktet to gange om ugen for det bedste resultat.

Fra jorden til dit ansigt
I stedet for at benytte traditionelle store leverandører har Shiseido i arbejdet med Waso samarbejdet med lokale, japanske bønder i de områder, hvor ingredienserne vokser bedst, hvilket medfører nye lokale arbejdspladser og en høj plantekvalitet.

Bæredygtig emballage
95% af Wasos beholdere består af genindvundet plast, og æskerne er FSC-mærket. For at reducere brugen af plast indeholder beholderens låg 30% risskaller.

Varenummer: 1662283

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse