Shiseido Waso Shikulime Gel-to-oil Cleanser 125 ml

279 DKK

Del købet op med Elpy.
Betal fra 53/mdr.
Læs mere

Elpy logo
Waso Shikulime Gel-to-oil Cleanser 125 ml

2 tilbage på lager,  levering 2-4 hverdage

Renseprodukter fra Shiseido

Waso er Shiseidos hudplejeserie skabt til en yngre hud. Shikulime er et 2-i-1-produkt med makeupfjerner og cleanser i ét. Fjerner let vandfast makeup samtidig med at den renser, fjerner snavs og ved hjælp af den japanske frugt shikuwasa balancerer den hudens pH-niveau således at dens naturlige fugtbalance bibeholdes. Passer perfekt som det første hudplejeprodukt til unge. Har en vegansk formel og passer til alle hudtyper.

Anvend hver morgen og aften som første trin i din hudplejerutine. Tryk et mængde på størrelse med et kirsebær ud i hånden og masser den forsigtigt ind i ansigtet for at fjerne makeup og andre urenheder. Skyl derefter af med vand.

Fra jorden til dit ansigt
I stedet for at benytte traditionelle store leverandører har Shiseido i arbejdet med Waso samarbejdet med lokale, japanske bønder i de områder, hvor ingredienserne vokser bedst, hvilket medfører nye lokale arbejdspladser og en høj plantekvalitet.

Bæredygtig emballage
95% af Wasos beholdere består af genindvundet plast, og æskerne er FSC-mærket. For at reducere brugen af plast indeholder beholderens låg 30% risskaller.

Varenummer: 1662274

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 599 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.