Shiseido Sun Clear Stick SPF50 20 g

329 DKK Bedømmelse 0 af 5 ( 0 )

Kun få tilbage,  levering 2-4 hverdage

Ansigt fra Shiseido

Shiseido Clear Suncare Stick SPF50 er en transparant solbeskyttelsesstick som smidigt påføres direkte på huden uden at fedte eller efterlade synlige rester. Med Shiseidos innovationsteknologi inden for solbeskyttelse, SynchroShield™, bliver Shiseido Clear Suncare Stick endnu mere effektiv og giver bedre beskyttelse, når den kommer i kontakt med varme, vand eller sved. Perfekt til en aktiv hverdag hvor solbeskyttelsen skal være i orden. Shiseido Clear Suncare Stick beskytter mod UVA/UVB-stråler og har en blødgørende effekt for at undgå tør hud. Kan anvendes når som helst, hvor som helst og på alle hudtyper. Stiften stryges direkte på huden og kan bruges på både ansigt og krop. Påføres om morgenen inden din makeup for primereffekt og derefter i løbet af dagen over din makeup for at sikre maksimal beskyttelse.

Indeholder det plantebaserede ingredienskomplex Profense CL som hjælper med at forhindre UV-skader, der forårsager rynker og ujævn hudtone. Indeholder også en anti pollution-formel som forhindrer at forurening sætter sig på huden samt antioxidanter som beskytter mod skader som forurening kan forårsage. Shiseido Clear Suncare Stick er meget vandskyende hvilket betyder, at mindre af produktet opløses i havet når du bader, sammenlignet med ikke-vandskyende produkter.

Produktet leveres i en zip-pose som er fremstillet af 72% certificeret biologisk nedbrydeligt materiale og er beregnet til genanvendelse.
Egnet til at bruge som en beskyttende primer under makeup og kan også påføres over makeup.

Varenummer: 1637328

Fri fragt

Gælder for almindelige pakker over 499 DKK

Læs mere

Faktura & Konto

Vores mest fordelagtige betalingsmetode

Læs mere

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes Ingen anmeldelser endnu

Skriv en anmeldelse